SJEĆATE LI JE SE?

FOTO Bivšu Femminenku ne viđamo često, a sad je osvanula njezina stara slika

ARHIVA - Dubrovnik, 2010. Nikol Bulat uživa u suncu i moru na gradskoj plaži
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
12.06.2024.
u 20:25

Na fotografiji koja je nastala 2010. godine Bulat pozira na Plitvičkim jezerima, gdje su se poznati tada okupili na prvom glazbenom festivalu Mediafest.

Pjevačica i influencerica Nikol Bulat (36) javnosti je najpoznatija kao bivša članica ženskog sastava Feminnem. S Nedom Parmać i Pamelom Ramljak nastupala je 2009., tijekom najplodonosnijeg perioda za grupu, no ta suradnja potrajala je samo godinu dana, što Nikol čini članicom koja se u Feminnenkama zadržala najkraće. Nakon toga je pokušala izgraditi samostalnu karijeru, od čega ubrzo odustaje da bi se posvetila studiju. 

U međuvremenu je izmakla medijskoj pozornosti, a posljednje je pamte po vezi s bivšim nogometašem Dinama Ivanom Šunjićem. Nikol i Ivan danas zajednički život grade u glavnom gradu Velike Britanije, Londonu, od kud se 36-godišnja Šibenčanka povremeno javlja na svom Instagram profilu na kojem je prati preko 90 tisuća ljudi. Sudeći po slikama, samozatajna Bulat nedavno je postala majka malenog sinčića čije se ime još ne zna, dok je svoj izgled znatno promijenila estetskim korekcijama koje ne poriče. Kako Nikol danas izgleda možete vidjeti u galeriji iznad, a danas je na internetu osvanula njezina 14 godina stara fotografija koju možete pogledati u nastavku.

11.06.2010.Nacionalni park Plitvicka jezera - Festival Mediafest. Bivsa 'Feminemka' Nikol BulatrPhoto: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Ova fotografija nastala je 2010. godine, a na njoj Bulat pozira na Plitvičkim jezerima, gdje su se poznati tada okupili na prvom glazbenom festivalu Mediafest. Pjevačica na slici nosi elegantnu tirkizno plavu haljinu koju je upotpunila cipelama s otvorenim vrhom. Lijepa Nikol u to je vrijeme žarira i palila domaćom scenom, a njezinom odlasku iz grupe navodno su kumovali loši odnosi s ostalim članicama.

VEZANI ČLANCI:

Ovako je prije 15 godina influencerica komentirala razlaz: - Prava je istina da sam ja napustila Feminnem, i to nakon jednog dugog, mučnog razgovora koji nije urodio plodom. Cijelo posljednje vrijeme s curama sam bila u stvarno dobrim odnosima, iako smo se, istina je, razilazile u nekim stavovima, ali sam se nadala da ćemo uspjeti postići kompromis. Radi se, prije svega, o slici grupe u javnosti. Neda i Pamela su smatrale da moramo funkcionirati kao pravi girl bend, homogen, u kojem ni jedna od nas ne dolazi do izražaja, a ja sam smatrala da će nas javnost bolje prihvatiti ako svaka bude imala svoju prepoznatljivu osobnost, poput Pussycat Dolls. Nisam smatrala najsretnijim ni njihov odabir pjesama. Međutim, nakon pokušaja dogovora shvatila sam da dogovora nema i odlučila se pozdraviti s curkama, bez zle krvi - otkrila je svojevremeno Bulat. 

GALERIJA: Bivša Feminnenka Nikol Bulat više ne pjeva, a rijetki bi je prepoznali na novim fotografijama

ARHIVA - Dubrovnik, 2010. Nikol Bulat uživa u suncu i moru na gradskoj plaži
1/12

Podsjetimo, Bivša članica grupe Feminnem ne koristi često društvene mreže, a svaki put kad se oglasi na njima svojom pojavom oduzme dah obožavateljima. U jednoj svojoj objavi prošle godine Nikol je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u bijeloj ljetnoj haljini otvorenih leđa i s crnom ružom na trbuhu. Haljina je u prvi plan istaknula njezin dekolte, a iz fotografija na kojima je pozirala sa strane može se vidjeti i da pjevačica ispod ove kreacije nije imala grudnjak. Sve je upotpunila i crnom torbicom brenda Yves Saint Laurent. 

VIDEO: Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

  
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije