na instagramu

FOTO Maja Šuput se odlučila za ovu promjenu i oduševila: 'Izgledaš svjetski'

Foto: Nova TV
1/17
15.10.2024.
u 07:00

Ovoga puta pjevačica je oduševila izborom hlača i sakoa te šešira, a posebno je do izražaja došla njezina frizura. Maja je za ovu prigodu odlučila promijeniti boju kose.

Glazbenicu Maju Šuput trenutno možemo gledati u ulozi članice žirija showa "Supertalent", a Maja se potrudi da u svakoj emisiji nosi posebnu kombinaciju. Ovoga puta pjevačica je oduševila izborom hlača i sakoa te šešira, a posebno je do izražaja došla njezina frizura. Maja je za ovu prigodu odlučila promijeniti boju kose. Poznata plavuša sada je postala brineta, a svoju promjenu je istaknula i na svojim društvenim mrežama. 

- Oduvijek sam bila otvorena za sve opcije ... Plavuša u duši u avanturi brinete večeras samo za Supertalent. Što kažete? - upitala je Maja pored fotografija, a nije otkrila radi li se o trajnoj promjeni ili se odlučila za periku u ovoj emisiji. U komentarima su mnogi istaknuli da joj ova promjena stoji. "Majoooo farbaj se u smeđu, izgledaš svjetski!", "Ma tebi draga Majo sve dobro pristaje, od frizure, boje, obleke... uvijek si top!", pisali su joj. 

Podsjetimo, Maja se često javlja na društvenim mrežama, a  njezine objave nekad su obiteljskog karaktera, a nekad i poslovnog. Pjevačica često objavi snimke s nastupa, a ne zaboravi niti istaknuti što je odjenula. Svojim modnim kombinacijama oduševljava, a ovoga puta to je učinila izborom košulje. Košuljica na plavo-bijele prugice imala je raskopčanih nekoliko gumbića i tako posebno istaknula njezin dekolte, a uz nju je kombinirala traperice. Svoju dugu kosu je svezala u visoki rep, a na  licu je nosila naglašen make-up.

- Ne može dan biti toliko loš koliko ja mogu imati dobru frizuru i make up - napisala je u opisu nove fotke te dobila brojne komplimente. 'Uvijek predivna', 'Oduzimaš dah svojim atributima', pisali su joj. 

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina

1/54

Maja je nedavno također objavila izazovnu fotografiju. Pjevačica je prije nešto više od 10 dana proslavila svoj rođendan, a tim povodom se javila na društvenim mrežama. ''Moj je rođendan! 45., ali tko još broji?'', napisala je u opisu. Maja je za rođendan odabrala crno odijeli i bijele štikle, kosu je lagano uvila, a čini se kako će proslava sva biti u ružičastim tonovima s obzirom na to da je takav cijeli prostor oko nje. U objavi koju je istaknula pjevačica je ubacila nekoliko fotografija, a kako galerija odmiče Maja se sve više opušta.

Na prvoj fotografiji tako se može vidjeti njezin sako u potpunosti zakopčan, na drugoj je već više istaknut njezin dekolte, a na ostalim fotografijama ga sve više i više skida te ima zagonetni osmijeh. Maja je tako otkrila da ispod sakoa nema ništa, a u pozadini se osim ružičaste boje izdvaja i veliki buket koji je, čini se, dobila na poklon. 

VIDEO Psihomodo pop održao slavljenički koncert! Na pozornicu doletjeli grudnjaci, a publici su pripremili ovo iznenađenje

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jocoudriga
09:11 15.10.2024.

Kako se to izgleda "svjetski"!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije