PONOSNI TATA

FOTO Dragan Bjelogrlić objavio fotografiju sa sinom i kćeri u rijetkom zajedničkom izlasku

Beograd: Svečano otvorenje Plave dvorane Sava Centra
Foto: F.S.
1/12
14.09.2024.
u 13:05

Alekseja i Miju redatelj i glumac dobio je u braku sa suprugom Majom Bjelogrlić, a par se upoznao početkom 90-ih dok je Maja studirala engleski jezik i književnost i povremeno se bavila manekenstvom

Na crvenom tepihu na nedavnom otvaranju Sava Centra u Beogradu bio je i redatelj i glumac Dragan Bjelogrlić koji je na ovaj događaj došao u društvu sina Alekseja i kćeri Mije. Fotografiju sa sinom i kćeri podijelio je na svom Instagramu i dobio brojne komplimente. Bjelogrlićeva kći Mia je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, na odsjeku Međunarodni odnosi. Tijekom fakulteta uređivala je studentski magazin Beogradske novine i radila kao novinarka na portalu Noizz. Nakon završetka fakulteta zaposlila se u odjelu za odnose s javnošću u delegaciji Europske unije u Srbiji i UNICEF-u.

Prije godinu dana postala je dio novinarskog tima N1 televizije gdje je vodila emisiju Novi dan, a autorica je dokumentarnog serijala o položaju žena u Srbiji "Ona se budi". Za razliku od svoje sestre Aleksej je krenuo očevim stopama i ovaj 24-godišnjak još je 2010. godine glumio u očevom filmu "Montevideo, Bog te video", a kasnije je glumio i u serijama  „Žigosani u reketu“, „Senke nad Balkanom“ i „Južni vetar“.

VEZANI ČLANCI

Alekseja i Miju redatelj i glumac dobio je u braku sa suprugom Majom Bjelogrlić, a par se upoznao početkom 90-ih dok je Maja studirala engleski jezik i književnost i povremeno se bavila manekenstvom. Maja i Dragan bili su poznanici koje je spojilo snimanje jedne reklame za namještaj. 

03, September, 2024, Belgrade - Ceremonial opening of the Sava Center's Blue Hall. Dragan Bjelogrlic, Mia Bjelogrlic, Aleksej Bjelogrlic. Photo: F.S./ATAImages 03, septembar, 2024, Beograd - Svecano otvaranja Plave dvorane Sava Centra. Photo: F.S./ATAImages Photo: F.S./ATAImages/PIXSELL
Foto: F.S.

''Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski namještaj, za koji mi je trebala partnerica, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopće u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažirao da glumi u reklami,'' rekao je Bjelogrlić u jednom intervjuu. Tijekom ovog snimanja su se zbližili i uskoro postali par te su se vjenčali 1996. godine na Valentinovo. Prije udaje za Bjelogrlića Maja je radila i živjela u Beču i Parizu gdje se bavila modelingom i bila je jako uspješna te je pozirala za naslovnice Elle i Marie Claire. Uz to radila je i kao prevoditeljica jer je završila engleski jezik i književnost.

Ključne riječi

Komentara 3

BP
Besposlen pop
16:47 14.09.2024.

Bijela je ok, ali čemu takve vijesti

Avatar zong
zong
16:34 14.09.2024.

Prejadan bi ovo svijet bio da si ti odraz civilizacije...🤣

Avatar Moodleen
Moodleen
13:41 14.09.2024.

Ma je, civilizaciju baš jaaako zanimaju trofaznjaki, jako jako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije