OVO NIJE OČEKIVALA

FOTO Ella Dvornik srušila se s ljuljačke na pod, a prolaznici u čudu: 'Trenutak prije katastrofe'

Foto: Instagram
1/11
15.10.2024.
u 13:53

Ella Dvornik objavila je fotografije, kako je pala s ljuljačke te trenutak prije, kako je nazvala - "katastrofe"

Najpopularnija hrvatska influencerica Ella Dvornik na društvenoj mreži Instagram često objavljuje zanimljiv i šaljiv sadržaj, a sada je objavila jednu anegdotu. Naime, podijelila je kako se s prijateljicom ljuljala na ljuljački, a naposljetku su obje s te iste ljuljačke pale na pod. Također, vidljivo je da je prolaznike koje je nazvala "pratiteljima na Instagramu" ostavila u čudu tako što je pala na pod. Osim što je objavila fotografiju kako je pala na pod s ljuljačke, objavila je i fotografiju prije "katastrofe". - Trenutak prije katastrofe - napisala je Ella Dvornik. 

Podsjetimo, nedavno je Ella Dvornik dala intervju za Večernji list te je progovorila o uskoro i službeno bivšem suprugu Britancu Charlesu Pearceu. - Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Osim toga, otkrila nam je da joj je majka Danijela Dvornik najveća podrška i oslonac. - Mama mi je najveća podrška i često smo u kontaktu što je normalno. Iako ona je puno strastvenija od mene pa nekad ja nju moram smirivati, a recimo zvala sam je da ona mene smiri! To vam je taj dalmatinski duh... - dodala je popularna influencerica, koja se bavi i glazbom. 

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI:

Naime, Ella je kći pokojnog legendarnog glazbenika Dine Dvornika, a u intervjuu nam je rekla kako bi se on danas sigurno ponosio njom i njezinim kćerima Balie Dee i Lumi Wren. - Sigurna sam da bi se ponosio. Uvijek je govorio da treba biti autentičan, i mislim da sam to naslijedila od njega i svakako to želim i svojim kćerima. Mislim da bi on baš uživao u njihovu društvu i baš mi je žao što nije doživio taj trenutak. Da se sad vrati, mislim da bi bio u šoku što uopće imam djecu jer kad je on umro, ja sam još bila buntovna tinejdžerica - istaknula je Ella. 

Foto: Instagram

FOTO Ella Dvornik pokazala kakvu je transformaciju postigla: 'Ista kilaža, drugo tijelo'

1/26

Otkrila je i je li spremna za novu ljubav: - Trenutačno ne razmišljam o tome, sada bih se htjela ponajprije posvetiti sebi, iako ne odbacujem mogućnost da se dogodi. Nisam nikad planirala zaljubiti se, to se nekako samo dogodi, pa ako bude suđeno dogodit će se, a i ako se ne dogodi, mogu vam reći da sam sasvim zadovoljna i ostanem li solo - zaključila je simpatična Ella, a ostatak intervjua pročitajte OVDJE

VIDEO Gledatelji oštro o Martininom zlatnom gumbu: 'Ništa posebno, ovo nije talent. Trebalo bi to ograničiti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije