Ljetno druženje

FOTO Hana Huljić Grašo uživa u druženju s prijateljicama. U poodmakloj je trudnoći i ne skida osmijeh s lica

Foto: Instagram
1/14
31.07.2024.
u 19:30

Hana Huljić Grašo posjetila je svoju najbolju prijateljicu Domenicu Žuvelu na Korčuli

Popularna pjevačica Domenica Žuvela trenutno boravi na svojoj rodnoj Korčuli, a ondje su joj se pridružile najbolja prijateljica i kuma Hana Huljić Grašo te Andrea Andrassy. - Nas pet - napisala je popularna Korčulanka uz fotografiju kako pozira sa svojom pudlicom Zarom, Hanom koja je u drugom stanju i Andreom. Na fotografiji je u centru trudna Hana kojoj je trbuščić već itekako ističe...

Podsjetimo, Domenica je poznata kao velika ljubiteljica svog otoka, a ne prođe ni dan da na društvenoj mreži Instagram ne objavi neku zanimljivu anegdotu s njezina otoka. Tako često za podijeliti videozapise s bakom i djedom kod kojih često ispija prve jutarnje kave, ali i ruča pa je često zanimljiva njihova međusobna konverzacija. 

 

1/45

 

VEZANI ČLANCI:

 

Osim toga, Domenica se prije nekoliko dana pohvalila i hobijem kojem je već neko vrijeme posvećena, a to je heklanje. Pokazala je kako je napravila novi model torbe i time je oduševila obožavatelje. Također, s obzirom na to da je na fotografiji pozirala s kumom Hanom, treba podsjetiti i na to da su one dvije najbolje prijateljice već godinama, ali i vjenčane kume. Kada se Hana udavala za glazbenika Petra Grašu pozvala je svoju Domenicu da joj bude desna ruka tog dana i kuma. 

- Ja sam vam uvijek nekako bila uvjerena da će malena Alba dobiti brata ili seku, a predosjećala sam da će se to uskoro i obistiniti. Kada mi je Hana rekla da je trudna doslovce sam vrištala od sreće... U ovom je periodu puno mojih prijateljica trudno pa se tako veselim prinovama i što će nam uskoro društvo praviti još jedna bebica - ispričala je Domenica za Večernji list ne skidajući osmijeh s lica. 

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Komentara 1

UL
ulica
23:12 31.07.2024.

graško ubacuje graščiće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije