POKAZALI PRSTEN

Hajdukovac zaručio djevojku, budući supružnici uskoro očekuju i dijete

Foto: Instagram
1/12
31.07.2024.
u 10:45

Lijevo krilo splitskog Hajduka i njegova dugogodišnja djevojka ranije danas podijelili su ovu sretnu vijest s obožavateljima.

Igrač splitskog Hajduka, 25-godišnji Emir Sahiti, ranije danas je objavom na svojim društvenim mrežama potvrdio zaruke s dugogodišnjom djevojkom, Splićankom Kim van den Berg. Naime, Kosovar je na Instagramu podijelio priču svoje buduće supruge s vjenčanim prstenom.

Uz video Kim je priložila znak koji označava beskonačnost i stavila bijelo srce, boju koja simbolizira i Emirov trenutni klub. Na snimci vidimo Emirovu ruku kako drži crnu kutijicu u kojoj se nalazi veliki dijamantni prsten, dok se u pozadini nazire more i romantični zalazak sunca. Sve prati pjesma Haley Reinhart 'Can't Help Falling in Love'. Kako izgleda dijamantni prsten možete pogledati u naslovnoj galeriji. Kim bi uskoro trebala i roditi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emir Sahiti (@emirsahiti10)

Početkom ove godine Emir i njegova djevojka, Splićanka Kim van den Berg na Instagramu su videom objavili da očekuju prinovu. "Life got a little sweeter…" (život je postao malo slađi) stoji u opisu videa.

VEZANI ČLANCI:

Sretna Kim pokazuje snimku ultrazvuka, a razmjenjuje zagrljaje i poljupce uz dječje rekvizite poput plišanog zeke i dječjih papučica. Video pogledajte OVDJE. - "Ajme! Čestotke ljudi", "Nek je živo i zdravo i nek je u Božjem blagoslovu", "Čestitke,  sa ljubavlju Mel & Tata", "Nek je sretno!" - pisali su oduševljeni pratitelji.

Emir i Kim u vezi su već četiri godine, a o njoj se ne zna puno jer ima zaključane profile na društvenim mrežama i izbjegava javna pojavljivanja. No zato Emir često na svojem profilu na Instagramu dijeli njihove zajedničke fotografije i ne krije koliko je zaljubljen. S Kim često i putuje po europskim destinacijama, o čemu redovito obavještava pratitelje na društvenim mrežama.

GALERIJA: Hajdukovac zaručio svoju djevojku, budući supružnici uskoro očekuju i dijete

1/12

- Split je odličan grad, neće se moji Šibenčani naljutiti, ali malo više mi se sviđa pod Marjanom nego pod Šubićevcem. Premda je i Šibenik lijep grad za život, samo manji od Splita. Možda je za ovakvo moje razmišljanje kriva i djevojka koju sam našao u Splitu i zajedno smo već dvije godine. Prije toga sam govorio kako mi je želja kupiti kuću i živjeti na Kosovu. Sada razmišljam malo drugačije, volio bih nešto kupiti i u Splitu i na Kosovu - kazao je Emir jednom prilikom.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije