ne troše vrijeme

FOTO Ivan Rakitić i Raquel na jahti uživaju u čarima Jadrana, fanovi im poručili: 'Nema mora do našega!'

Foto: Instagram
1/12
27.07.2024.
u 19:00

Obožavatelje su oduševile nove fotografije para s Jadranskog mora te su pojedini Raquel prozvali 'pravom Dalmatinkom'. Supružnici su navodno plovili u blizini Nečujma kod Šolte, gdje obitelj Rakitić iznajmljuje luksuznu nekretninu nazvanu po lijepoj Andalužanki. Uskoro se očekuje Ivanov službeni debi za splitski Hajduk.

Naš bivši nogometni reprezentativac Ivan Rakitić prije tjedan dana je i službeno najavljen kao novi igrač splitskog Hajduka, a u Hrvatsku je stigao u društvu supruge i djece. Ivan i Raquel nisu dugo čekali da pokažu javnosti kako provode slobodne dane prije njegovog debija u novom klubu. Mauri je na svojim društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija s Jadrana.

Španjolka je na Instagramu, na kojem je prati 645 tisuća ljudi, objavila fotografije sebe i supruga s jahte locirane, kako je ona istaknula, u blizini splitske obale. Međutim, u komentarima pored objave netko je napomenuo kako se par nalazi u Nečujmu kod Šolte, što ima smisla budući da obitelj Rakitić tamo iznajmljuje skupocjenu vilu. Po slikama se može zaključiti da je legenda Barcelone i Seville okrijepu odlučila potražiti u Jadranskom moru, dok ga je njegova draga čekala na plovilu. Ubrzo su pozirali za zajedničku fotografiju koju možete vidjeti u naslovnoj galeriji i na poveznici ispod.

Lijepoj Andalužanki u komentarima su se javili pratitelji: "Nema ljepših fotografija od onih ispunjenih smijehom, ljubavi i ljepotom, kao što su vaše", "Najljepša Raquel, drago mi je ponovno te vidjeti u Hrvatskoj. Uživajte ovdje", "Bolje nego Dubai", " Lijepo vas je vidjet. Uživajte u ljepotama", "Nema mora do našega mora!", "Ivane, sad je prava Dalmatinka" - neke su od brojnih pozitvnih reakcija na nove fotografije. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, nedavno smo pisali o luksuznoj vili koju obitelj Rakitić posjeduje na otoku Šolti. Skupocjena nekretnina nalazi se u mjestu Nečujam, a riječ je o građevini modernog dizajna, u sklopu koje se nalaze privatni bazen i teretana, nazvanoj po nogometaševoj supruzi Raquel Mauri. Vila Raquel nalazi se samo nekoliko koraka od mora i šljunčanih plaža te, uz spomenute pogodnosti, sadrži prostrani dnevni boravak s LCD televizorom, kuhinju opremljenu perilicom posuđa i otokom te blagovaonicu. Gosti se mogu smjestiti u tri spavaće sobe, od čega dvije s bračnim krevetom, balkonom koji gleda na more i kupaonicama s tušem, dok treća ima odvojene krevete i kupaonicu s kadom. Fotografije raskošne nekretnine možete pogledati OVDJE.

Kako piše Imperijal, u vlasničkom listu ovaj posjed vodi se kao kuća, stambena zgrada površine 176 metara kvadratnih, pri čemu se dvorište prostire na 265 metara kvadratnih, a ukupni posjed na 441 metar kvadratni. Iako naziv kuće glasi na njegovu lijepu suprugu, u vlasničkom listu kao potpuni vlasnik naveden je Rakitić, pored čijeg imena kao mjesto prebivališta stoji selo Sikirevci u Brodsko-posavskoj županiji, a ne njegova inozemna adresa. Naime, nogometaš nikad nije živio u Hrvatskoj, ali iz tog mjesta potječe njegov otac Luka. Inače, ni Ivan ni Raquel na Instagramu ne objavljuju fotografije sa Šolte. Ove godine javili su se s egzotičnih Maldiva, a vilu na ovom jadranskom otoku već godinama iznajmljuju.

GALERIJA: Pogledajte luksuznu vilu Ivana Rakitića na Šolti, ime joj je nadjenuo po supruzi

1/11

S obzirom na njegov najnoviji transfer, izgleda da će obitelj Rakitić značajno više vremena provoditi u 176 kvadrata velikoj nekretnini. Podsjetimo, jedan od najvećih igrača u povijesti hrvatskog nogometa prije par je dana potpisao ugovor s Hajdukom do kraja sljedeće sezone uz opciju dodatnog produljenja za još jednu sezonu.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Komentara 2

KA
Kako
20:25 27.07.2024.

Ivane Kralju ovi sto negativno pisu o tebi ljubomora je naj veca bolest. Pozdrav od tvoih Hrvata iz tvoje BiH

BI
billynik
19:53 27.07.2024.

Valjda ih torcidasi nece gadati kamenjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije