Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
berlin

FOTO Ivana Knoll bijesna zbog smještaja u Njemačkoj uoči Eura: 'Ovo košta 650 eura'

Vatrena navijačica Ivana Knoll vratila se u Zagreb
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
13.06.2024.
u 10:59

Tamo će pratiti Euro, a da joj smještaj u glavnom njemačkom gradu nije po volji, požalila se pratiteljima na društvenim mrežama.  Ivana je odsjela u jednom hotelu u Berlinu i otkrila da noćenje plaća 650 eura. No, smatra da je sve preskupo i opisala je na koje je sve probleme naišla.

Influencerica i najvatrenija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije Ivana Knoll otkrila je da se trenutačno nalazi u Njemačkoj. Tamo će pratiti Euro, a da joj smještaj u glavnom njemačkom gradu nije po volji, požalila se pratiteljima na društvenim mrežama. 
Ivana je odsjela u jednom hotelu u Berlinu i otkrila da noćenje plaća 650 eura. No, smatra da je sve preskupo i opisala je na koje je sve probleme naišla. 

"Plaćam tisuće za ovaj 'najbolji hotel' u Berlinu, stare sobe, grijanje ne radi, u tijeku su radovi u teretani i na bazenu. Ne bih preporučila", napisala je Ivana te dodala fotografije na kojima se vidi kako izgleda soba u kojoj je odsjela. 

Vatrena navijačica Ivana Knoll vratila se u Zagreb
1/24

"Samo za mene košta 650 eura noć", napisala je i napomenula da je voditelj hotela nepristojan. 
Podsjetimo, njemački Bild u jednom od svojih tekstova u svibnju napisao je kako im je hrvatska navijačica Ivana Knoll javila kako "još uvijek čeka karte za utakmice" na Europskom nogometnom prvenstvu koje se od 14. lipnja ove godine igra u nekoliko gradova diljem Njemačke. Hrvatica se nakon objave teksta oglasila na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

"Idem na Euro i kupila sam sve karte. Ne poklanja mi ih niti HNS niti itko drugi, a nikada i nisu. Vidimo se na svim utakmicama", napisala je Knoll, a njemački je portal u međuvremenu uklonio spomenuti članak sa svojih stranica.

Bild je i ranije pisao o Ivani Knoll uz tvrdnju kako se za ulaznice prijavila Uefi i da im je rekla kako će otkazati planirano putovanje u Njemačku ako ih ne dobije. Ivana Knoll u javnosti se pojavila tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, a osobitu je pažnju privukla tijekom Svjetskog prvenstva u Katru 2022. godine. Tada su je brojni mediji prozvali najljepšom navijačicom.

FOTO Knoll se uskoro vraća na tribine! Pogledajte neka od najboljih izdanja zanosne navijačice vatrenih

Vatrena navijačica Ivana Knoll vratila se u Zagreb
1/27

Knoll već neko vrijeme najavljuje svoj dolazak na Europsko prvenstvo koje će Hrvatska otvoriti u žestokoj skupini sa Španjolskom, Italijom i Albanijom. Prva je na rasporedu utakmica protiv Španjolaca 15. lipnja. Četiri dana poslije slijedi ogled s Albanijom, a vatreni će grupnu fazu natjecanja okončati susretom s Italijom 24. lipnja.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

 

Komentara 37

GA
Gajger
11:29 13.06.2024.

Po slikama....ima još jedno, možda najviše dva prvenstva u nogama....

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
12:21 13.06.2024.

U čijoj je ona funkciji i na račun koga i za čije interese je angažirana i ovako medijski popraćena? U korist Hrvatske I hrvatskog nogometa sigurno nije angažirana od ekipe koja stoji iza nje.

BE
bendzola
13:32 13.06.2024.

Zašto je ona "najvatrenija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije"? Zato šta plugola hoda u javnosti???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije