Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK UZ PRINCEZU

Ova žena iz sjene je uz Kate Middleton u njezinim najtežim danima, a sada je nagrađena za svoju odanost

Foto: Profimedia
1/12
13.06.2024.
u 08:32

Natasha Archer već je godinama odana princezi od Walesa kao njezina asistentica i stilistica, a sada joj je Kate jednim potezom i zahvalila na tome

Članovi britanske kraljevske obitelji imaju veliki broj zaposlenih na raznim funkcijama, koji brinu da sve funkcionira. Natasha Archer već godinama radi za princezu od Walesa Kate Middleton koja ju je za njezinu vjernost i predanost radu sada odlučila nagraditi te je Natashu unaprijedila na novu poziciju. Do sada je ova 36-godišnjakinja bila asistentica i stilistica Kate Middleton, a sada je na svom LinkedIn profilu unijela promjene vezane za radno mjesto te je sada postala starija izvršna privatna asistentica princa i princeze (Senior Private Executive Assistant to The Prince and Princess of Wales).

Daily Mail piše kako je ovim promaknućem Kate htjela nagraditi Natashu za njezin rad i odanost. Natasha je uvijek Kate pri ruci i upravo je ona došla po Kate nakon što je otpuštena iz bolnice u kojoj je bila na teškoj operacija abdomena i nakon koje je doznala da ima rak. Osim toga, Natasha se nalazi u najužem krugu prijatelja i članova obitelji koji su tijekom ove borbe s rakom najveća podrška Kate. Posljednjih mjeseci bila je nerazdvojna od Kate, često je s njom odlazila na bolničke preglede i bila joj pri ruci kad to treba.

VEZANI ČLANCI

– Natasha zaslužuje ovo promaknuće – nepogrešivo je diskretna i odana Kate. I povećanje plaće će biti dobrodošlo. Ovaj razvoj događaja znači da možemo očekivati ​​da ćemo vidjeti Natashu uz Kate u godinama koje dolaze. Mislim da je to Katein način da joj zahvali za njezinu odanost – rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Prije nego što se pridružila Williamu i Kate, Archer je radila u privatnom uredu vojvode i vojvotkinje od Gloucestera, kojima se pridružila 2007. godine, a u braku je s kraljevskim fotografom Chrisom Jacksonom.

Kate Middleton početkom godine, u isto vrijeme kada i kralj Charles, otkrila je da ima rak. Na početku kraljevska obitelj informacije o njenom zdravlju nije dijelila s javnosti, ali nakon što su se pojavile razne priče o tome što se događa s Kate, princeza je odlučila snimiti video koji je objavila na društvenim mrežama i tada je otkrila svoju dijagnozu. 

1/43

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije