ŽIVOT NA VAGI

Larisa ne voli što je ostala sama, a Nina tvrdi: 'Ona misli da smo joj svi mi neprijatelji'

Foto: RTL
1/5
09.10.2024.
u 09:38

„Definitivno se treba stati na kraj nekim tenzijama i glupostima koje odvlače fokus s cilja“, jasna je Nina, a Nikolina dodala kako ne želi raspravljati tko je što pričao, no rekla je Larisi da se ovdje svi bore sa svojom glavom

U prošloj epizodi 'Života na vagi' ispod žute linije završio je crni tim, Larisa i Tomislav koji je naposljetku izglasan da ide kući. „Žao mi je što je Tomo otišao jer je bio jedan veseljak i puno mi je pomagao s razgovorima. Mislim da će mi nastavak boravka ovdje biti jako težak“, rekla je iskreno Larisa kojoj se nimalo ne sviđa što je ostala sama u kućici te nastavila: „Osoba sam koja vjeruje da se sve događa s razlogom; vjerujem da sam s razlogom ušla u ovaj projekt, s razlogom dobila Tomislava kao partnera, kao i to da sam ga s razlogom izgubila kao partnera.“

Podijelila je s Alinom kako vjeruje da su izbacili Tomislava zato što je bio najveća konkurencija, a nju sad najviše muči kako će sama odraditi veliki izazov. „Ali bilo je još kandidata koji su bili sami u izazovu i na vagi pa su imali sjajne rezultate“, zaključila je. I Nikolina i Nina razgovarale su o jučerašnjem vaganju te o ogovaranjima koja ne priliče ljudima u njihovim godinama.

„Definitivno se treba stati na kraj nekim tenzijama i glupostima koje odvlače fokus s cilja“, jasna je Nina, a Nikolina dodala kako ne želi raspravljati tko je što pričao, no rekla je Larisi da se ovdje svi bore sa svojom glavom, a ne samo ona. „Nije ona loša osoba, cura je u redu, ali jako je opterećena time što će netko misliti o njoj i misli da smo joj mi svi neki neprijatelji, a realno nismo“, rekla je Nina i zaključila:

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala kroz godine, razlika je vidljiva

1/54

„Netko ti je draži, netko malo manje, ali mislim da je Larisa previše fokusirana na to kako netko gleda, što netko misli umjesto da misli na sebe i svoj cilj i guraš dalje. Složila bih se s Nikolinom, nitko od nas neće nikoga voditi kući kasnije, sve će to proći i dok si tu, iskoristi najbolje vrijeme, i to je to.“ Hoće li se smiriti tenzije u kampu i kakvi izazovi i iskušenja očekuju kandidate u današnjoj epizodi - ne propustite pogledati u 21.15 na RTL-u ili već sad na platformi Voyo!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije