Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

FOTO Ivana Knoll vratila se s Eura i pokazala vruće izdanje u kojem uživa na Jadranu

Manchester City v Internazionale - UEFA Champions League - Final - Ataturk Olympic Stadium
Foto: Paul Terry
1/16
30.06.2024.
u 13:34

Fotografije s Jadrana objavila je na svojem Instagram profilu, a pozirala je u ružičastom minijaturnom bikiniju u vrućim pozama.

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll tijekom lipnja privlačila je pozornost brojnih medija na Euru u Njemačkoj, a o njoj se puno pričalo. No, nakon ispadanja vatrenih i njihovog dolaska kući i Ivana se odlučila usporiti tempo i prebaciti se na uživanje na moru. Naime, naša najvatrenija navijačica nakon vrućih navijačkih kompleta, sada se prebacila na badić. Fotografije s Jadrana objavila je na svojem Instagram profilu, a pozirala je u ružičastom minijaturnom bikiniju u vrućim pozama. Pored fotki Ivana je istaknula: "Razglednica s Jadranskog mora". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Inače, Ivana je otkrila da će na Euru bodriti vatrene na svim utakmicama, a to je i učinila. Fotoreporteri su je nekoliko puta snimili, a ona se i sama javljala na društvenim mrežama. Jednom je prilikom tako otkrila i čime se bavi dok provodi vrijeme u Njemačkoj. "Ljudi, gdje ste? Ja sam u Njemačkoj, blijeda kao nikad u lipnju, jedem dobre svinjske koljenice svaki dan, preskačem teretanu, nadam se da će moja momčad, Hrvatska, pobijediti u ponedjeljak", napisala je uz fotku na kojoj pozira u čipkastom topu i trapericama te s raspuštenom kosom. "Odrađujem milijarde intervjua, odrađujem sjajne nastupe ovdje, sviram s izvrsnim DJ-ima, čitam i smijem se hejterskim komentarima i člancima, brate, bolji su od bilo koje komedije. Kakav je vaš dan?", pitala je pratitelje. 

Tijekom boravka u Njemačkoj, Ivana je imala i jedan konflikt i to s njemačkom voditeljicom Laurom Wontorrom. Konflikt je nastao zbog jednog njenog komentara koji se mogao čuti u eteru njemačke televizije Magenta. Na društvenoj mreži Instagram Knoll je kritizirala voditeljicu.

"Draga Laura, da izgledam kao ti, nosila bih isključivo zimsku odjeću", napisala Knoll, pa dodala da je ta televizija najneprofesionalnija televizija svih vremena. "Naučite svoje voditelje lijepom ponašanju i nikad me više nemojte zvati na intervju", dodala je Knoll tada, a voditeljicu su nakon toga podržali brojni Nijemci, ali i Hrvati koji su se oglasili ispod njezinih zadnjih objava.

GALERIJA U ovom je izdanju Ivana Knoll podržala vatrene

 
Manchester City v Internazionale - UEFA Champions League - Final - Ataturk Olympic Stadium
1/21

"Uvjeravam te da mnoge Hrvate Ivana Knoll živcira. Ljuti nas što je uspjeh hrvatskih nogometaša iskoristila u vlastitu korist. Osim toga, ne čini se previše inteligentna", "Laura ima stila, za razliku od Knoll, koja privlači pažnju polugolim tijelom", "Vidio sam komentare u vezi Knoll i tebe. Kao Hrvata, sramota me što je ona Hrvatica. Nemoj da te diraju njene izjave", "Za razliku od nje, izgledaš prirodno", stoji u komentarima na njezinom profilu.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanu Rimčevog robotaksija

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LO
loraxy
16:00 30.06.2024.

Jadna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije