ISTAKNULA TRBUŠČIĆ

FOTO Izabel Kovačić oduševila pratitelje novom trudničkom fotografijom

Foto: Instagram
1/19
24.09.2024.
u 18:30

Lijepe vijesti supružnici Kovačić podijelili su uoči početka Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, a sada broje sitno do dolaska njihovog drugog djeteta.

Poduzetnica Izabel Kovačić (31) i njezin suprug, nogometaš Manchester Cityja i hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (30) uskoro će dočekati svoje drugo dijete. Lijepe vijesti modna dizajnerica je s pratiteljima podijelila još sredinom lipnja na Instagramu, fotografijom u haljini koja ističe njen trudnički trbuščić. Sada je putem iste društvene mreže objavila novu fotografiju, ovaj put u traper kombinezonu, bajkerskim čizmama i bijeloj majici, a na kojoj je ponovno istaknula trbuh obgrlivši ga rukama.

Ovaj prizor oduševio je Izabeline mnogobrojne pratitelje koji su pohvalili modni izbor, ali i izgled dizajnerice. - "Šarmantno", "Sjajna kao i uvijek", "Izgledaš zapanjujuće. Nedostaješ nam Izabel", "Slatkići", "Tvoje ljepota je iznad mog shvaćanja, Izabel", "Omg, trebam tu majicu", "Najljepša žena koju sam vidjela" - nižu se komplimenti na račun jedne od najpoznatijih hrvatskih WAGS-ica.

Podsjetimo, supruga nogometaša Matea Kovačića usred ljeta je na Instagramu podijelila novu fotku. Izabel je trudna, a na fotki se vidi već poveći trudnički trbuščić. Pozirala je na jahti u bijeloj košulji i hlačama, a na trbuh je nježno položila ruku. Komentari su se brzo počeli nizati, a samo jedan od njih je: - Najljepša trudnica.

VEZANI ČLANCI:

Ranije ovog ljeta naš nogometni reprezentativac podijelio je sa svojim obožavateljima na društvenoj mreži Instagram niz fotografija na kojima vidno uživa u ljubavi sa svojom suprugom Izabel Kovačić, a koja je u drugom stanju. Kako pojedini mediji navode, ovaj bračni par inače ljetuje u Hrvatskoj.

Kovačići su vijest o dolasku prinove objavili su uoči početka Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj. Kao što znamo, par je prohodao još daleke 2010. godine, a vjenčali su se nako sedam godina veze, 2017. u crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima gdje su se upoznali - Izabel je pjevala u zboru, a Mateo je bio ministrant. Par ima sinčića Ivana koji se rodio 2020., a sada očekuju još jedno dijete. Ivano je kršten 2021. godine u Crkvi sv. Stošije u Zadru, odakle dolazi njegov krsni kum, Mateov dobar prijatelj i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

GALERIJA: Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

Izabel inače, ima brend lunilou, a pokrenula je i brend IZAKOVA, a odjeća koju nosi na sebi na ovoj fotografije iz nove je kolekcije tog brenda. Brend se izdvaja svojom posvećenošću održivosti i etičkoj modi, a nedavno su najavili dolazak svoje najnovije kolekcije - "Serenity". Kao što samo ime sugerira, kolekcija "Serenity" utjelovljuje mir i harmoniju, pružajući savršen sklad stila i udobnosti za svaku priliku.

VIDEO: Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala kada je bila s Livajom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije