vruće izdanje

FOTO Knoll u tajicama i dekoltiranom topu pokazala nikad tanji struk: 'Od jednostavne odjeće napraviš da vrijedi milijune'

Leipzig: Ivana Knoll na stadionu uo?i susreta Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/21
27.10.2024.
u 11:40

"Jednostavno prelijepa" "Najseksepilnija ljepotica", "Wow", "Ona je umjetnost", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Naša vatrena navijačica i DJ-ica Ivana Knoll na društvenim mrežama često počasti svoje obožavatelje atraktivnim izdanjima, a tako je bilo i ovoga puta u Nizozemskoj. Ivana je pozirala u sportskom izdanju koje se sastojalo od crnih tajica i kratke dekoltirane majice, u kojoj se istaknuo i Ivanin nikad tanji struk. "Amsterdam, do sljedećeg puta", napisala je u opisu objave, a pratitelji su joj uputili brojne pohvale. "Jednostavno prelijepa" "Najseksepilnija ljepotica", "Wow", "Ona je umjetnost", "Ti od jednostavne odjeće napraviš kao da vrijedi milijun dolara", nizali su se komentari.

Podsjetimo, Knoll često pokazuje svoja vruća izdanja, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u neobičnoj modnoj kombinaciji  i to na parkiralištu. Obline je 'upakirala' kožnim remenima, ispod kojih se naziralo donje rublje. "Ugasite svjetla", napisala je u opisu nove objave. Osim atributa, istaknula je i svoje istrenirane trbušne mišiće, a na licu je nosila tamni make-up. U komentarima su se odmah krenuli nizati komplimenti: 'Prekrasna si kao i uvijek', 'Sve manje garderobe, ali i to je ok', Divna si, zavodiš me'...

Ivana u zadnje vrijeme nema sreće. Ivana se prije nešto više od dva mjeseca provodila na popularnoj mediteranskoj destinaciji, grčkom otoku Mikonosu i svakodnevno na društvenim mrežama objavljivala fotografije i snimke na kojima uživa. A onda je otkrila da joj se dogodila nevolja. Naime, Ivana se putem Instagram storyja oglasila u kolicima i fotografirala se ispred jedne lokalne ambulante gdje je obavila rendgenski pregled desne noge.

GALERIJA Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina

Leipzig: Ivana Knoll na stadionu uo?i susreta Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/43

Snimke su pokazale slomljenu kost, a na sljedećoj fotografiji Ivana se ''pohvalila'' da je dobila ortopedsku čizmu i štake. Sada je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako joj je lice otečeno i rekla je da je bila na operaciji sinusa i da je sve prošlo u redu te se zahvalila svima na riječima podrške. U sljedećem Instagram storyju je objasnila kako je iza nje teško razdoblje. 
- Slomljena noga, dvije operacije, otkazala sam turneju. Možda me Bog usporava jer nisam stala posljednjih šest godina. Otvorila sam oči i shvatila što me sve okružuje, a čega nisam bila svjesna u žurbi. Dobila sam sve odgovore, vidjela sam najgore u ljudima oko sebe, sve lažne prijatelje i partnere, i mičem sve to smeće iz svog života - napisala je Knoll u objavi. 

VEZANI ČLANCI:

2024. je godina izloženosti i puno, puno ljudi se sada trese, a ja sam tako sretna što će svijet napokon vidjeti što se događa na globalnoj razini i jedva čekam iduća tri mjeseca da još istine izađe na vidjelo. U međuvremenu, ova k*ja se vraća svoj najseksi verziji ikad - poručila je Ivana Knoll.  Nedavno je postala i DJ-ica te je svoj prvi nastup kao DJ-ica Ivana je imala u Splitu na Ultra Europe festivalu. Na početku nastupa na Ultri  imala je tehničkih poteškoća i morala je zatražiti pomoć, a najvjerniji fanovi iz publike su vikali: "Ivana, Ivana!" Za nastup na Ultri izabrala je izazovnu kombinaciju. Pojavila se u kombinezonu crne boje s prozirnim dijelovima.

VIDEO Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije