ZAJEDNO NA ZABAVI

FOTO Kolinda Grabar-Kitarović uživala u društvu najbogatijeg milijardera na svijetu!

Foto: instagram
1/10
25.09.2024.
u 08:41

Kolinda Grabar-Kitarović cijelu večer uživala je na prestižnoj zabavi, a ondje se družila s najbogatijim čovjekom na svijetu - Elonom Muskom!

U ponedjeljak su se na dodjeli nagrada Global Citizen Awards Atlantic Council okupile svjetske vođe, diplomati i poslovni ljudi, a među njima bila je i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Na svojim se društvenim mrežama pohvalila s nekoliko fotki, na kojima je pokazala atmosferu večeri, a na jednoj je pozirala i s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu - Elonom Muskom! Bivša je predsjednica zablistala u strukiranoj haljini zelene boje, a da se pokraj nje našao Musk - nije mogla sakriti na društvenim mrežama. 

Musk je odjeven u klasično crno odijelo, a Kolinda je pozirala s osmijehom od uha do uha. Inače, naša bivša predsjednica svoje privatne i poslovne trenutke često dijeli s pratiteljima, a čini se kako u posljednje vrijeme ima 'pune ruke' posla. Podsjetimo, prije nekoliko dana Grabar-Kitarović je na Instagram pričama objavila i dvije nove fotke koje su privukle pažnju njezinih obožavatelja. Naime, Kolinda, koja je sada članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), objavila je fotografije u žutom kombinezonu koji je istaknuo njezinu nikada vitkiju liniju. Uz žuti kombinezon nosila je i bijele salonke brenda Salvatore Ferragamo te upečatljive naušnice.

Poznato je kako Kolinda uvijek rado nosi odjeću hrvatskih dizajnera pa je tako i ovaj kombinezon dio nove kolekcije domaćeg brenda Krie Design. Kako je došla do ovako zavidne linije bivša predsjednica je ispričala nedavno u jednom od intervjua.  – Ne brojim kalorije, nego pazim na glikemijski indeks hrane. Ne konzumiram nikakav dodani šećer i kalorična pića. Dodani šećer skroz sam izbacila iz prehrane, a reduciram sol i škrob koliko mogu – rekla je za 24sata Grabar-Kitarović koja od vidljivih masnoća konzumira samo maslinovo ulje.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala...'

1/20

Ne slijedi dijete s niskim unosom kalorija. Umjesto toga, preferira hranu bogatu hranjivim tvarima, zamjenjujući namirnice s praznim kalorijama hranom koja nudi više nutritivnih vrijednosti, bez obzira na kalorijsku vrijednost. Na primjer, umjesto pomfrita, odabire grčku salatu. Bivša predsjednica veliki je fan mediteranske kuhinje, a posebice onakve kakvu je kuhala njena baka. – Puno raznih primorskih maneštri od povrća, mahuna i grahorica, puno zelenog lisnatog i drugog povrća bez ili s malo škroba, puno raznih salata, riba, piletina, orašasti plodovi i sjemenke, obični jogurt ili kefir, grobnička palenta – navela je Kolinda. Povremeno konzumira crveno meso, posebice steakove ili bolognese.

Volim avokado, ali kod nas je teško pronaći dobar i dovoljno zreo avokado – dodala je. Iako kruh izbjegava kad god je to moguće zbog putovanja i ritma života, ponekad ga je ipak prisiljena pojesti. Nastavlja: – Pizzu obožavam, ali si je rijetko priuštim, samo kada sam vani u dobrom društvu. Kada naručim pizzu, mora biti nakrcana povrćem. Sreća da povrće i salate doista obožavam i ne mogu bez njih kao i bez dobre juhe ili variva. 

VIDEO Valentina Miletić ukrala je show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala kada je bila s Livajom

Komentara 14

PA
pasodoble12
09:36 25.09.2024.

Tipična influencerica.

LL
lijepa_li si
10:01 25.09.2024.

s sadašnjim se ne želi rukovat ni ministar! i to ne obični.

ME
MediciKM
10:06 25.09.2024.

Nikako da shvatite da je Koli nekoliko svjetlosnih godina ispred Mileta. Žena ima veze, poznanstva, oku ugodna, priča nekoliko stranih jezika..i sigurno nije lika vukla za rukav. Večina ovjde vjerojatno nikada nije bila na nikakvoj konferenciji i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije