Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna

FOTO Kolinda Grabar-Kitarović među prvima uputila značajnu poruku Lasagni: 'Hvala ti...'

Foto: Kolinda Grabar-Kitarović, Facebook
1/13
12.05.2024.
u 09:01

Bivša predsjednica Hrvatske na društvenoj mreži Instagram među prvima je čestitala Marku Purišiću što je ujedinio Hrvatsku i plasirao se na drugo mjesto Eurovizije.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske i političarka Kolinda Grabar-Kitarović među prvima je čestitala Baby Lasagni na drugom mjestu na Euroviziji. - Hvala ti, Marko, što si ujednio Hrvatsku kako već davno nismo bili jedinstveni! Ponosna na tebe i na Hvratsku! Rasturio si - napisala je popularna Kolinda u pričama na društvenoj mreži Instagram. 

Jučer, 11. svibnja uoči finalne večeri Eurovizije 2024. godine Kolinda je također Baby Lasagni pružila podršku koja je obznanila kako je glasala za Hrvatsku čak 40 puta. - Dragi Hrvati i prijatelji iz svijeta, glasajte kao ‘Rest of the World‘. Možete poslati do 20 glasova koristeći jednu kreditnu karticu. Možete koristiti koliko god kreditnih kartica imate/želite. Kreditne kartice moraju biti registrirane izvan Hrvatske. Ja sam poslala 40 glasova. Kliknite na Baby Lasagnu 20 puta po kartici - pozvala je Kolinda svoje pratitelje na Instagramu, a velike želje za pobjedu nažalost se nisu obistinile. 

Kolinda je i ranije pokazala javnu podršku Baby Lasagni. "Jako sam uzbuđena što ću po prvi put nakon dugo vremena gledati Eurosong! Hrvat Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, na pozornicu će nastupiti s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim‘.

 

FOTO Napokon objavljeni rezultati glasanja publike oba polufinala. Baby Lasagna uvjerljivi pobjednik

1/15

 

Foto: Instagram

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/11

 

- Fantastično je vidjeti tako ljubaznog, skromnog i prizemnog mladog umjetnika kako ponosno prihvaća svoju pozadinu i nasljeđe. Njegova glazba govori svima nama, bilježe životne dileme i osjećaje koji široko odjekuju, a pritom ne vrijeđaju nikoga. Okupimo se iza njega! Naprijed, Marko! Naprijed, Hrvatska! - napisala je.

 

VIDEO: Atmosfera na vrhuncu: Cijeli Europski trg plesao uz Baby Lasagnu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije