povodom olimpijskih igara

FOTO Kolinda stigla u Pariz pa objavila fotografiju s francuskim predsjednikom: 'Uzbuđenje i iščekivanje'

Foto: Instagram
1/11
24.07.2024.
u 18:35

Bivša hrvatska predsjednica u Francuskoj je po službenoj dužnosti. Otvaranje Olimpijskih igara održat će se u petak, 26. srpnja, a Hrvatsku će u Parizu predstavljati 58 sportaša i 15 sportašica u 15 sportova.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ovih dana nalazi se u francuskoj prijestolnici Parizu gdje je stigla povodom otvorenja 33. Olimpijskih igara koje će se održati ovog petka. Naime, Kolinda je prije nešto manje od tri godine imenovana  za predsjednicu Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, a na to ju je mjesto imenovao Međunarodni olimpijski odbor. U Francusku je tako stigla po službenoj dužnosti, a o svojem dolasku obavjestila je javnost na društvenim mrežama.

Uz galeriju fotografija iz Pariza bivša predsjednica je napisala: - "Uzbuđenje i iščekivanje su u zraku dok odbrojavamo posljednje dane do nezaboravnog sportskog ljeta i ceremonije otvaranja Igara u Parizu. Zadovoljstvo je ponovno biti s vama, dragi francuski prijatelji!! Veliki pozdrav iz Pariza! - stoji u opisu na engleskom, francuskom i hrvatskom jeziku. Pritom se među slikama posebno ističe ona u društvu francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, koju je Kolinda i stavila kao prvu u nizu. 

U komentarima su se ubrzo javili oduševljeni pratitelji s komplimentima: - "Divni ste", "Naša Kolinda, uvijek najljepša i najelegantnija", "Uživajte u takmičenjima! I sretno našima!", "Volim Hrvatsku. To su dvije zemlje rođenja mojih roditelja.", "Dobrodošla u Francusku, gospođo!", "Jedna i jedina predivna, uživajte!", "Bravo naši!!!" - nizali su se komplimenti na račun bivše predsjednice. 

Inače, otvaranje Olimpijskih igara održat će se u petak, 26. srpnja, uz izravan televizijski prijenos od 19:30 sati. U Francuskoj će se otprilike 10.500 sportaša i sportašica natjecati za medalje, a Hrvatsku će predstavljati 58 sportaša i 15 sportašica u 15 sportova.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, bivša hrvatska predsjednica nije bila u mogućnosti bodriti našu nogometnu reprezentaciju na odlučujućoj utakmici protiv Italije u Leipzigu. Na Instagramu je otkrila gdje je provela tu večer i poslala poruku podrške našim nogometnim reprezentativcima. 

- Danas na putu iz Budimpešte za London, ali uvijek uz vas i s vjerom u vas, vatreni! Samo hrabro i odlučno do pobjede večeras - poručila im je bivša predsjednica i objavila fotografiju na kojoj nosi košulju s kockastim uzorkom. Uoči utakmice Hrvatske i Španjolske, Kolinda je prošetala Zagrebom u elegantnom navijačkom kompletiću, na kojem se posebno isticao veliki cvijet s prepoznatljivim bijelo-crvenim kvadratićima. Bivša predsjednica propustila je i tu utakmicu koju smo igrali u Berlinu.

GALERIJA: Kolinda Grabar Kitarović uživa u New Yorku, pohvalila se i druženjem s istaknutim političarem

1/7

- Ne mogu si dopustiti strastveno navijanje, vjerojatno ću utakmicu gledati prikovana za kauč. Imam ozljedu koljena, zbog toga nisam išla na utakmicu. Za ostale dvoboje ćemo još vidjeti. Ali, svi smo na okupu pa ćemo doma napraviti feštu – kazala je Kolinda za N1, a poručila je tada i da je definitivno uvjerena i sigurna u pobjedu Hrvatske. Na Instagramu je tada također poslala poruku našim nogometašima.

- Ne znam što bih dala da danas mogu biti s vama u Berlinu, vatreni, i navijati s tribina! Cijela Hrvatska danas kuca za vas srcem vatrenim. I zato: „Igraj moja Hrvatska. Kad te vidim ja. Srce mi gori, srce mi gori! Ono vatreno uvijek plamtjelo. Neka se bori, za tebe bori - napisala je i tada se i zahvalila svima koji su bili zabrinuti za njezino zdravlje.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

 

Komentara 27

DI
Divac
20:48 24.07.2024.

Izbrisase mi komentar. A nije bio nepristojan, mozda malo lacav. Samo kazem kako zena lepo izgleda, ko' da ima 25 i kako je privlacna u svakom pogledu. Eh...

Avatar loka
loka
20:24 24.07.2024.

Uhljeba na hr. grbači ko mrava.. što aktivnih što pasivnih🙄

Avatar Klopsek
Klopsek
19:57 24.07.2024.

Važno da je ona na platnom spisku nas RVATA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije