SRETNO ZALJUBLJENA

Tatjana Jurić napokon priznala: 'U sretnoj sam vezi već godinu i pol, povezao nas je posao'

Tatjana Jurić
Foto: Promo
1/15
24.07.2024.
u 17:00

Radijska voditeljica napokon je bez zadrške otkrila da je sretno zaljubljena te je ispričala i neke detalje o njezinu muškarcu kojemu još uvijek nije otkrila identitet.

Popularna radijska voditeljica Tatjana Jurić pohvalila se da ima novu ljubav te je otkrila da već krajem ove godine obilježava drugu godišnjicu veze, što je uspjela sve do sada skrivati od javnosti. 

- Više nema potrebe kriti da je tako, mojoj široj okolini to više nije novost, jer u sretnoj sam vezi već godinu i pol. Ipak, želim to što je više moguće zadržati od medija, ne želim ni velike najave ni puno priče o tome. Zbog svega što mi se događalo u prethodnim vezama, ovaj put sam jako oprezna. Bitno mi je graditi odnos s partnerom daleko od javnosti, komentara, daleko od Instagrama. I uspjelo nam je to, na čemu sam zahvalna. Krajem ove godine tako ćemo zaokružiti našu drugu zajedničku godinu, a to je dovoljno da znam u što sam se i s kim upustila - priznala je Tatjana Jurić za Gloriju no ipak nije otkrila ime muškarca s kojim je u ljubavnom odnosu. 

Kazala je i kako su se upoznali. - Povezao nas je posao, oboje smo u svijetu medija i marketinga, on je komunikacijski stručnjak i ekonomist, no ne radimo zajedno. Kad se sjetim koliko tuge i šokova sam na ovom polju odradila, iako sam svjesna da u životu ništa ne ide prema zaslugama, ni dobro, ni loše, ipak si ostavljam slobodu da kažem - ja sam njega zbilja zaslužila. Jednu postojanu, čvrstu osobu koja svakim svojim postupkom daje do znanja da mi čuva leđa. A sad, sve drugo neka ide polako. Biti s nekim tko ti ne zamjera tvoje mane i kome ne smetaju tvoje vrline, to je najvažnije - dodala je radijska voditeljica. 

 

Tatjana Jurić
1/24

 

VEZANI ČLANCI:

 

Ako se prisjetimo, Tatjana je ranije govorila o svom ljubavnom životu. -  Ma lako za to, ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje -  nasmijano se osvrnula u eteru radija te dodala kako je to ispala najbolja stvar koja joj se dogodila u životu.

Podsjetimo, njezina posljednja poznata veza je s poduzetnikom Ivanom Zubakom. - Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira - objasnila je nedavno. Priznala je i vjeruje li i dalje u ljubav. - Naravno! Za sve što valja, moraš imat force, zar ne!? - kazala je ranije Jurić za hrvatske medije.

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Tatjana Jurić
1/43

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Komentara 1

SE
Separator
17:29 24.07.2024.

Ako lik ima imalo mozga pobjeći će

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije