VRUĆE IZDANJE

FOTO Lidija Bačić malo toga prepustila mašti fanova, ova kombinacija više otkriva nego pokriva

Foto: Instagram
1/18
11.10.2024.
u 21:30

Pjevačica je pokazala fotografiju s novog snimanja koja je u svega nekoliko dana prikupila velik broj reakcija na Instagramu.

Splićanka Lidija Bačić već godinama spada među najtraženije hrvatske pjevačice, a pored svog neupitnog glasa često se hvali i besprijekornim stasom. Nakon koncertima ispunjene ljetne sezone, popularna Lile nastavlja istim tempom i ove jeseni, a svojim mnogobrojnim fanovima na Instagramu je podijelila fotografije s novog snimanja.

Naime, pjevačica na najnovijoj fotki pozira u crnoj kombinaciji koja se sastoji od gaćica i majice s dugim rukavima koja više otkriva nego pokriva, pa su u prvi plan ponovno iskočili njeni raskošni atributi. Uz ovaj prizor Bačić je u opisu napisala 'Predaja', a objava je u svega nekoliko dana skupila preko 13 tisuća oznaka 'Sviđa mi se' i bezbroj pozitivnih komentara obožavatelja.

- "Lijepa žena", "Izgledaš nevjerojatno i sva si predivna", "Draga, nema predaje", "Apsolutno zapanjujuća", "Ti si baby, pravi adrenalin", "Vrh mačka", "Slatkica si", "Woooooow princeza" - samo su neki od komplimenata na Lidijinu posljednju objavu.

Podsjetimo, pred Lidijom je koncertima ispunjena jesen, a tu su i obaveze oko završavanja dva albuma od kojih jedan izlazi ove, a drugi sljedeće godine. Tom prilikom pjevačica je otkrila ima li uz takav radni tempo vremena za ljubavni život.

VEZANI ČLANCI:

- Uvriježeno mišljenje je da pjevači i pjevačice nemaju vremena ako su uspješni i imaju puno koncerata i obaveza, ali to je pretjerano. Čak i kad imam 11 koncerata kao ovog kolovoza svejedno ostaje dovoljno slobodnog vremena. Naš posao je lijep. Pitajte majke i radnike imaju li vremena, njima je teško. Nema nitko poseban trenutno, ali uvijek sam zaljubljena u život - odgovorila je popularna Lile. Opisala je i kako zamišlja svog idealnog muškarca.

- Pravi muškarac, siguran u sebe, lijep, alfa i duhovit. Volim da ima stav, da je uspješan u svom poslu, zaštitnički nastrojen i spreman prihvatiti uspješnu i ostvarenu ženu kao što sam ja - opisuje pjevačica. Rekla je kako svoj ljubavni život ne skriva.  - Kada bude netko vrijedan spominjanja i zadovolji moje kriterije, jer sam ja sve svoje stvorila i zaradila sama,bit će to na sva zvona i na svim naslovnicama - i brak i djeca i on - kaže Lile. Na pitanje bi li ikad oprostila prevaru odlučno kaže: Ne, niti bih sudjelovala u njoj.  Često je tema i njezin besprijekoran izgled, za koji pohvale prima i od svojih kolega.

GALERIJA: Lidija Bačić u kratkim hlačicama i sportskom grudnjaku održala koncert: Bolja od Taylor Swift

1/18

- Laska mi, ne smeta mi. Baš sam nedavno bila u jednoj emisiji gdje je bio i moj dragi kolega Vlado Kalember i on mi kaže: ''Znaš šta je kod tebe, ti predobar stas imaš za taj glas koji imaš'', tako je kako je! - ispričala je nedavno u jednom intervju 38-godišnja pjevačica, pritom ističući kako joj je od stasa ipak draži njezin glas. I tom je prilikom pričala o svom ljubavnom životu i zašto ga skriva od javnosti. - Uvijek samo to zadržavala za sebe, nekad ljudi misle da sam s nekim, nekad misle da nisam, ali ja bih to zadržala za sebe i dalje - rekla je popularna Lile.

VIDEO: Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

Komentara 3

IN
INTERCEPTOR
23:44 11.10.2024.

ja ju obozavam i dao bi kucu i imanje za nju ali ona ni da se javi...bem ti zivot...

IN
INTERCEPTOR
23:43 11.10.2024.

koliko cepa po satu??? placam troduplo !! javi se sisaljko...

GO
Gof33
23:35 11.10.2024.

najbolja od svih, za predsjednicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije