POVEĆANJE OBITELJI

Naš glumac i supruga tajili su osam mjeseci da im stiže prinova, a sada otkrivaju značenje imena koje će dati kćeri

Gvozd: Glumac Dušan Bućan na svom imanju
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/10
11.10.2024.
u 08:00

Bacali smo svašta na papir i onda je Dušan jedan dan samo rekao - a zašto se ne bi zvala Zoa, ispričala je Sara Hdagha (35), supruga Dušana Bućana (48)

Glumac Dušan Bućan (48) i njegova supruga Sara Hdagha (35) uskoro će postati roditelji. Osam mjeseci su ovu informaciju držali u tajnosti, a nedavno su otkrili kako će im se roditi djevojčica te će joj dati ime Zoe. - Bacali smo svašta na papir i onda je Dušan jedan dan samo rekao - a zašto se ne bi zvala Zoa. A tako nam se, već smo pričali o tom imenu još prije i tako nam se zove kobila. Ali nije dobila ime po kobili, nego to ime ima značenje - život. I onda smo rekli pa da, Zoa, zašto izmišljamo, samo smo bacili onu hrpu glupih imena i to je ostalo tako - ispričala je Sara u IN Magazinu. Dušan je dodao kako je baš jako želio da im se rodi djevojčica.

- Ja sam htio kćer, baš sam htio kćer, to mi je uvijek bila ideja, neka mala divljakuša. Ja sam bio nemoguće dijete, navodno, lažu najvjerojatnije, ja sam sigurno bio divan, a ako imam neku želju, onda neka bude još divlja nego što sam ja bio kad sam ja bio mali. Da vidim kako je to - s veseljem govori Bućan. Sara je rekla kako joj je trudnoća prošla glatko i nije imala ni mučnine ni posebne trudničke zahtjeve. Dušan je dodao kako je njegova supruga bila aktivna trudnica pa je tako s njim u sedmom mjesecu trudnoće ronila i lovila ribu. 

VEZANI ČLANCI

FOTO Severina prošetala gradom u kombinaciji koja košta 7 tisuća eura

Gvozd: Glumac Dušan Bućan na svom imanju
1/22

Dušan i Sara vjenčali su se prije tri godine, a u braku mu je super. O tome nam je pričao u intervjuu prošle godine.  - Baš mi je drago da sam se oženio. Dobar mi je osjećaj, guštamo u svakom danu. Trebale su mi godine da se oženim, ali ne žalim zbog toga - kaže. Buduću je suprugu, otkriva, upoznao na Facebooku.

- Živi sam dokaz da se možeš oženiti preko Facebooka. Sara je meni lajkala fotku, ja sam njoj poslao smajlić, ona meni drugi, našli smo se, i završilo je s brakom - ispričao je Bućan. Kada su počeli živjeti na selu, Sara nije imala prijašnjeg iskustva života izvan grada, no i ona se vrlo brzo zaljubila u seosku idilu ranča Bućanovih. - Zapravo, korona nas je zbližila. Na imanju smo zbog lockdowna proveli nekoliko mjeseci skupa u izolaciji. Mislim da je tada shvatila koliko nam je totalno fora skupa i odlučila ostati - rekao je glumac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije