MLAĐE JE SLAĐE

FOTO Madonna u vezi s 37 godina mlađim bivšim nogometašem, podijelila intimne trenutke na kauču

Foto: Instagram
1/19
14.08.2024.
u 18:05

Strani mediji pišu da je Morris rođen na Jamajci 1996. godine, a danas živi u New Yorku. Ima diplomu prvostupnika političkih znanosti stečenu na Sveučilištu Stony Brook, gdje je između 2014. i 2017. igrao nogomet. Karijera profesionalnog nogometaša nije zaživjela te se danas bavi modelingom.

Glazbena diva Madonna (65) nije se dugo oporavljala od raskida s 35 godina mlađim trenerom boksa. Samo nekoliko mjeseci kasnije pjevačica ponovno ljubi, ovaj put još mlađeg. Riječ je o Jamajčaninu Akeemu Morrisu (28), a dobna razlika između novopečenog para iznosi 37 godina. Zajedno su viđeni kako u čamcu pristižu u popularno talijansko turističko odredište Portofino.

Iako su se glasine o njihovoj vezi pojavile tek nedavno, Madonna i Morris poznaju se već neko vrijeme. Kako prenosi People, 28-godišnjak se pojavio na njezinoj naslovnici za 'Paper Magazine' snimljenoj u kolovozu 2022. godine. Tema su bili divlji večernji izlasci u New Yorku, a Akeem je bio jedan od nadolazećih mladih umjetnika koji su kraljici popa pravili društvo. Gotovo dvije godine kasnije dvojac je u istom gradu proslavio i američki Dan nezavisnosti, a sumnje o vezi potaknuli su videozapisi njihovog druženja na balkonu luksuznog njujorškog hotela objavljeni na Tik Toku. Ubrzo je sama pjevačica objavila zajedničke fotografije putem svog Instagram profila. Na njima ona i njezin novi dečko promatraju raskošni vatromet, jedan prizor prikazuje kako ga drži za ruku, dok na drugom zajedno leže na kauču u prisnoj pozi. Slike možete pogledati u naslovnoj galeriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Početkom ovog mjeseca 65-godišnja zvijezda objavila je novi set fotografija, među kojima se nalazi i ona u toplesu, pri čemu grudi skriva rukama i bujnom plavom kosom, a iza nje se nazire Akeem. Strani mediji pišu da je Morris rođen na Jamajci 1996. godine, a danas živi u New Yorku. Ima diplomu prvostupnika političkih znanosti stečenu na Sveučilištu Stony Brook, gdje je između 2014. i 2017. igrao nogomet. Karijera profesionalnog nogometaša nije zaživjela te se danas bavi modelingom.  

Kao što smo već napisali, on i Madonna se trenutno nalaze u Italiji. Naime, pop ikona će u našem susjedstvu ovih dana proslaviti svoj 66. rođendan. Pjevačica planira na zabavu pozvati 500 gostiju, a svi će se zabavljati u amfiteatru Teatro Grande. Događaj još uvijek nije službeno potvrđen, a gradonačelnik Pompeja Pietro Amitrano izjavio je da su spremni poželjeti dobrodošlicu pjevačici.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, prije Morrisa pop ikona je bila u vezi s 35 godina mlađim boksačkim trenerom Joshom Popperom (29). Madonna je na svom Instagramu objavila fotografiju koja prikazuje nju i njezinog novog odabranika kako izmjenjuju poljupce. 'Ubojice koje tulumare', napisala je u opisu fotografije nastale u noćnim satima negdje na otvorenom.

Nagađanja o novoj romansi započela su sredinom veljače prošle godine nakon što su i Madonna i Josh objavili nekoliko fotografija na kojima provode vrijeme skupa u teretani u New Yorku. Na jednoj se može vidjeti kako je slavna pjevačica i glumica odjevena u crni kaput, svoju ruku stavila oko Popperove ruke. I ona je objavila jednu istu fotografiju uz opis: 'U kulturi kojom upravljaju muškarci uvijek postoje iznimke.'

GALERIJA: FOTO Pogledajte spektakl na Hipodromu: Ed Sheeran oduševio 70.000 obožavatelja

1/23

Inače, Popper je trener jednog Madonninog djeteta u teretani Flatiron District Bredwinners, te je jedan od kandidata u novoj sezoni reality showa 'Summer House'. Na web stranici Bredwinnersa, teretana opisuje kao 'cjeloživotnog sportaša i trenera s punim radnim vremenom te da mu 'sport nije stranac, ali postoji nešto u boksu što nadilazi njegovu ljubav prema kretanju'. 

Vijest o Madonninom novom odabraniku stigla je nešto manje od dva tjedna nakon smrti glazbeničinog brata. Madonnin najstariji brat Anthony Ciccone preminuo je u 66. godini, a vijest o njegovoj smrti potvrdio je Joe Henry, suprug Madonnine starije sestre Melanie Ciccone.

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije