Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je HIT

FOTO Maja Šuput sinu na glavu stavila svoju periku, pljušte komentari: 'Isti mama'

Foto: Maja Šuput/Instagram
1/18
31.05.2024.
u 09:59

Pjevačica Maja Šuput podijelila je fotografiju sina Blooma s njezinom perikom, a obožavatelji su bili oduševljeni ovim prizorom

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Maja Šuput objavila je novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a ono što je najzanimljivije jest što je pozirala sa sinčićem Bloomom kojemu je stavila svoju periku na glavu. Mnogi su prokomentirali kako mališan neodoljivo podsjeća na nju, a objasnila je zapravo što stoji iza te fotografije. - Ono kad se spremaš za svirku, a dijete ti kaže: 'Mama daj da probam tvoju glavu - objasnila je Maja što ju je Bloom pitao pa je nasmijala svoje pratitelje. 

"Isti mama", "Presladak", "Predivni ste", nizali su se komentari. Podsjetimo, Maja je krenula sa snimanjem nove sezone "Supertalenta", a već se pohvalila i videozapisima sa seta te je otkrila da joj na snimanju društvo pravi upravo njen sinčić Bloom. Njena kolegica koja je također članica našeg žirija Martina Tomčić otkrila je da njih dvije zajedno idu i na set pa pokazala kako trate vrijeme do Nove TV.

Naime, na Martininom radiju svirala je klasična glazba, a Maja je u šali rekla: "Moje jutro, ubit ću se". Nakon toga, Martina je objavila video na kojem Maja vozi automobil i sluša pjesmu Časlava Ljubenovića, 'Ljiljanino kolo'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/21

 

- Neka se ona budi na moj treći program Hrvatske radio televizije, a zapravo sam ja ta koja pati - prokomentirala je Tomčić.
Podsjetimo, Maja i Martina su već dugi niz godina članice žirija mnogima omiljenog showa Supertalent. Uz nju, žiri ovog natjecanja čine još i Davor Bilman, kao i Fabijan Pavao Medvešek.

 

VIDEO: Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije