IZAZVAO LAVINU KOMENTARA

FOTO Messi se vratio na teren, no svima je za oko zapeo njegov novi imidž

Foto: Instagram
1/10
17.09.2024.
u 09:30

Argentinski nogometaš se prije utakmice svog Inter Miamija pojavio obrijane brade, zbog čega je u prvi plan došao izgled njegove vilice.

Po mnogima najbolji nogometaš svih vremena, Lionel Messi, ovog je vikenda ponovno zaigrao nakon dvomjesečne pauze zbog povrede. Omaleni Argentinac svoj povratak obilježio je s dva pogotka i asistencijom no, kako to obično biva u vremenu društvenih mreža, najviše se pričalo o nenogometnim stvarima, odnosno njegovoj promjeni imidža.

Naime, uoči utakmice kamere su uhvatile igrača Inter Miamija iz profila, a svi su komentirali njegov izgled bez karakteristične brade koja je kroz godine postala Messijev zaštitni znak. Na popularnoj društvenoj mreži X jedan korisnik podijelio je objavu i u opisu napisao: - Kunem se da je nekada imao izraženu vilicu - sugerirajući između redova kako se Lionel u pauzi od nogometa malo opustio i skupio višak kilograma.

- "Vrati bradu", "Žrtvovao je svoju vilicu za Svjetsko prvenstvo", "Američka hrana je predobra", "Moramo pričati o Messijevom frizeru, taj čovjek posjeduje nevjerojatne vještine", "Izgledao je ljepše s bradom", "Gdje je nestala njegova vilica?", "Izgleda kao potpuno drugačija osoba" - samo su neki od brojnih komentara razočaranih obožavatelja, koji su se naposljetku složili da je Messi najbolji bez obzira na izgled.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, argentinska nogometna superzvijezda bila je na raspolaganju treneru Inter Miamija Tati Martinu za subotnji dvoboj MLS-a protiv Philadelphia Uniona te je zaigrao po prvi put nakon dva mjeseca, odnosno nakon istegnuća gležnja desne noge kojega je zadobio u finalu Copa Americe.

Argentina je u toj utakmici svladala Kolumbiju te je tako obranila naslov pobjednika Copa Americe. Posljednji nastup u dresu Intera Messi je imao još 1. lipnja. Messi je dosada ove sezone upisao tek 12 nastupa za Inter te je postigao 12 pogodaka uz 13 asistencija, a momčad je uvjerljivo na vrhu Istočne konferencije.

GALERIJA: Nestvarna ljepota glumice Angeline Jolie (49)

1/19

Prije toga na Instagramu se pohvalio fotografijama s obiteljskog odmora, a tada je posebnu pozornost privukla njegova supruga Antonela Roccuzzo. Nitko nije mogao ne primijetiti da Antonela izgleda zanosno i besprijekorno u ružičastom bikiniju koji je savršeno istaknuo njezinu vitku figuru. Mnogi su komentirali da ni Messi nije za baciti, on je pak pozirao u crvenim kupaćim gaćama, a ovog ljeta njegov je ‘modni dodatak‘ ortopedska čizma na nozi.

Njihova objava s nizom zajedničkih fotografija skupila je preko 15 milijuna oznaka "sviđa mi se" i tako su još jednom dokazali da su definitivno jedan od najutjecajnijih celebrity parova.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije