VRIJEDAN KOMAD OBUĆE

VIDEO Severina u specijalnim čizmama izvela 'Moju štiklu', nećete vjerovati koliko koštaju

Ploče: Koncert Severine
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/15
17.09.2024.
u 08:46

Riječ je o posebnom odjevnom modelu luksuznog modnog brenda Balenciaga, a pjevačica je uz videozapis izvedbe popularnog hita fanove upitala koliko centimetara iznose štikle koje je tu večer nosila.

Najpopularnija domaća pjevačica Severina ovog je vikenda nakon 26 godina održala koncert u Ilirskoj Bistrici u Sloveniji. Splićanka je poznata po tome da, osim što svojim obožavateljima priredi sjajnu atmosferu, na nastupima uvijek iznese zanimljive odjevne kombinacije, a tako je bilo i u ovoj posebnoj prilici. Naime, svima su pozornost privukle crvene Balenciaga čizme koje istovremeno funkcioniraju i kao tajice.

Snimke s nastupa pjevačica je podijelila na svojim društvenim mrežama. - Dobra večer, Ilirska Bistrica, nismo se vidjeli 26 godina - stoji u opisu jednog videozapisa u kojem omiljena Seve dolazi na pozornicu, dok u sljedećem izvodi prigodni hit 'Moja štikla' te uz snimak pita svoje fanove koliko centimetara imaju štikle koje je tu večer nosila. Posjet Sloveniji zaokružila je galerijom fotografija u outfitu koji pored ekstravagantnih čizmi uključuje i bijeli top s logotipom NFL momčadi Kansas City Chiefsa. - "Najzgodija dama", "Predivna, prelijepa i prezgodna naša Seve", "Seve moja, prelijepa si", "Modna ikona" - pisali su oduševljeni fanovi u komentarima.

Pohvalili su i poseban model Balenciaga čizmi čija cijena na službenim stranicama iznosi vrtoglavih 2250 eura. Kako pjevačica izgleda u njima možete pogledati na poveznici iznad.

VEZANI ČLANCI:

    

Podsjetimo, pjevačica je prije nekoliko dana objavila fotke u badiću i oduševila fanove. Na fotografijama se vidi njena nevjerojatna figura, što su odmah primijetili i pratitelji koji su joj pisali da izgleda odlično. "Život je more, pučina crna, po kojoj tonu mnogi što brode... Nije mi srce plašljiva srna, ja se ne bojim velike vode..." napisala je pjevačica uz fotografiju. Samo pola sata nakon objave slike su skupile više od pet tisuća lajkova, a komentari se samo nižu. 

Severina iza sebe ima napornu sezonu s puno nastupa i koncerata, a sada je otkrila i kako je tijekom ljeta imala vremena za odmor te kako ga je i s kim provela. Severina je podijelila album fotografija na kojima se vidi kako je uživala i družila se, a pored svake je istaknula kratki opis. "1. Mali noćni razgovori s dobrim duhom otoka... @djokernole svi te vole 2. Noćno kupanje ajajajije plus "facelifting" 3. Hitchcock 1 4. Neki novi klinci 5. Zvone slavi rođendan 6. Split - Osijek 4:1 7. "Mi smo baš cirkus teški" 8. Hitchcock 2 9. Ovdje sam okej 10. Ovdje nisan 11. Živio, živioo i sretan nam bio... Pero 12. Crkva, dica... SVE! 13. Dundo Maroje i ekipa s Vrnika 14. Gospa od Škoja 15. Like Mother, Like Son 16. Pošteno krademo pršut i sir u 3 ujutro 17. Aleksandar i Dragan 18. Selfie... Najskuplji! 19. Valjalo bi poć' leć' 20. Kraljica Neda na našem otoku ljubavi", istaknula je. Na fotografijama se vidi kako se družila sa srpskim tenisačem Novakom Đokovićem, ali i svima njoj dragim ljudima koje je spomenula u opisima. 

GALERIJA: Internet gori! Severina objavila fotke na kojima pozira u minijaturnom badiću, pogledajte njenu nevjerojatnu liniju

Ploče: Koncert Severine
1/21

Naime, Severina se početkom rujna uputila na kratki odmor te javila na društvenim mrežama.  Na Instagramu je objavila fotku na kojoj nasmijano pozira, a pozornost je ukrala modnim dodatkom - naušnicom s biserom. "Djevojka s bisernom naušnicom", naglasila je i sama u opisu referirajući se na istoimeno poznato djelo nizozemskog slikara Johannesa Vermeera.

Pjevačica koja se često javlja na društvenim mrežama nakon svojih brojnih koncerata zaputila se na jedan kako bi uživala. Severina je s prijateljima bila na koncertu grupe Coldplay u Beču. Pjevačica se na Instagramu pohvalila videom iz Beča. "Valja nekad otići s prijateljima na koncert koji nije moj... Kolege, WOW, bilo je nezaboravno", napisala je pjevačica u opis objave unutar koje je istaknula nekoliko snimki druženje, kao i neke s koncerta.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Ključne riječi

Komentara 5

VA
VanjaPlank
12:21 17.09.2024.

Mnogi nemaju šta za jest ili djeci za kupiti odječu. Mislim da sve ove koji glume nekakvu humanost ili borce za tobože nečija prava može biti sramota jer način na koji žive je čisto licemjerstvo

KR
krtica
10:43 17.09.2024.

Dosta nam je ove kreature i njezina javnog izlaganja svoga sirovog mesa!!!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:14 17.09.2024.

Specijalne! Najspecijalitastičnije specijalno specijalne specijalke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije