Potpuno oduševljenje

FOTO Nećakinja Mela Gibsona ovog je ljeta uživala u Hrvatskoj! Naš influencer pokazao joj je ljepote, a ovo su njezini dojmovi

Foto: DearLeaderJoe/ Instagram
1/5
30.09.2024.
u 11:18

Australka Rachel Gibson ovog je ljeta u društvu svog dečka Daniela Natividada prvi put posjetila Hrvatsku i oduševila se. Par je bio u društvu poznatog domaćeg influencera Josipa Novosela, koji se krije iza profila Dear Leader Joe, odnosno Dragi Vođa.

Vrlo je dobro poznato da mnoga poznata lica kao destinaciju biraju Lijepu Našu, a tu želju si je ove godine ispunila i nećakinja Mela Gibsona. Australka Rachel Gibson ovog je ljeta u društvu svog dečka Daniela Natividada prvi put posjetila Hrvatsku i oduševila se. Par je bio u društvu poznatog domaćeg influencera Josipa Novosela, koji se krije iza profila Dear Leader Joe, odnosno Dragi Vođa.

Josip promovira turističke destinacije, restorane, vinarije, hotele te organizira u Zagrebu IBMC business networking partyje za utjecajne poslovne ljude iz cijelog svijeta, a upravo to učinilo ga je pravim izborom za provesti ovaj mladi par Hvarom kako bi ga doživjeli najbolje moguće. Mladi par je tijekom ljeta istražio Hrvatsku i na društvenim mrežama našeg influencera otkrio zašto je smatraju top destinacijom za odmor u Europi. Najviše su ih oduševili prekrasni otoci, odlična hrana i osjećaj sigurnosti u Hrvatskoj.

“Osjećala sam se tako sigurno gdje god sam išla. Svi također govore engleski. Ljudi su tako topli i gostoljubivi,” rekla je Rachael. “O moj Bože hrana. Gdje možete dobiti bolju pizzu od Italije, bolju tjesteninu od svježih morskih plodova, tjesteninu od jakobovih kapica, svježu morsku hranu... hrana je bila nevjerojatna,” dodao je Dan. 

Par je osim Hvara posjetio i Dubrovnik i Zagreb koji su im potvrdili isto. 

Inače, Rachel radi za australsku vladu, a njezin otac je brat slavnog glumca Mela Gibsona. Dodajmo i da je poznati glumac šesto dijete u obitelji s jedanaestero djece te da ima veliku obitelj. No, glumac još nije imao priliku uživati u ljepotama našeg Jadrana. 

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije