Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li je se?

FOTO Nekad je bila konkurentica Ivani Knoll, no onda je krenula drugim putem

Foto: Instagram
1/6
14.06.2024.
u 10:45

Grgić se danas može pohvaliti titulom akademske umjetnice i slikarice, a prošle godine široj javnosti predstavila se nastupom u showu "Ples sa zvijezdama".

Influencerica Deniss Grgić sada davne 2018. godine tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji pružila je podršku našim nogometašima tako što se u izazovnom izdanju fotografirala s hrvatskom zastavom, nakon čega joj je Instagram stranica naziva Croatsallovertheworld dodijelila titulu prve missice Hrvata diljem svijeta.

– Sretna sam i ponosna na pobjede naših vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno, odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim – rekla je tada lijepa Koprivničanka livanjskih korijena za portal podravski.hr. U međuvremenu Deniss, koju su predstavili kao glavnu konkurenciju Ivani Knoll, nije krenula stazama jedne od najpoznatijih svjetskih navijačica. 

Grgić se danas može pohvaliti titulom akademske umjetnice i slikarice, a prošle godine široj javnosti predstavila se nastupom u showu "Ples sa zvijezdama". Također, u ovih šest godina Deniss je mijenjala izgled te od brinete postala crnka, zbog čega nosi nadimak "hrvatska Megan Fox".

VEZANI ČLANCI:

– Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati ni s kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi ponekad vide sličnost pa mi spomenu i to je postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene, svaka na svoj način, i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost – ispričala je jednom prilikom za Showbuzz

Podsjetimo, Deniss je krajem prošle godine tijekom svog posjeta u Vatikanu priredila pravi mali show. Naime, Vatikanom se provozala na skuteru, a nosila je posebno kratku haljinu koje se u jednom trenutku podigla i pokazala malo previše. "Slika od milijun dolara!", "Je li ti hladno?", "Jao!", "Haha, totalni vrh!", "Ma zna se što je prava hrvatska ljepotica", pisali su joj u komentarima pratitelji.

GALERIJA: 'Bez vremenskog plana došla sam u Vatikan baš kad je izašao papa Franjo i održao misu'

1/13

Nakon toga javila se iz Dubrovnika, gdje je pozirala u dvodijelnom crnom badiću te tako istaknula svoju odličnu figuru. "Goriš", "Prekrasna", "Aloo", "Najljepša", "Deniss na vratima", "Savršeno", dali su joj komplimente oduševljeni pratitelji.

Deniss je šira publika upoznala u showu ''Ples sa zvijezdama'', a ona je prva napustila natjecanje. Deniss je plesala s Jakovom Bijelcem, a u eliminacijama su se našli zajedno s Emilijom Kokić i njezinim mentorom Patrikom te Alenom Liverićem i njegovom mentoricom Elom. Žiri je od ispadanja spasio Alena i Elu, a publika je odlučila da natjecanje nastavljaju Emilija i Patrik pa su Deniss i Jakov prvi morali napustiti show ne skrivajući razočarenje. – Malo je tužno, ali što je – tu je. Mi nastavljamo treninge – kazao je Jakov nakon ispadanja, a s njim se složila i Deniss.

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Osprey
Osprey
11:35 14.06.2024.

Pala u košnicu sa osama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije