Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI BRAK

Vlasnik Sokol Marića vjenčao se s mladom Kolumbijkom, a čestitke mu je uputila i Rihanna

Zagreb: Vlasnik zaštitarske tvrtke "Sokol Marić" Zlatko Marić na Cvjetnom trgu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
14.06.2024.
u 08:47

Zlatko Marić i Valentina Echeverri vjenčali su se najprije u Bogoti, a potom i na otočju Turks i Caicos, gdje Marić provodi veći dio godine i posjeduje vile

Na otočju Turks i Caicos prije nekoliko dana u bračnu je luku opet uplovio Zlatko Marić, vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić. Njegova nova supruga je, pišu 24 sata, mlada Kolumbijka Valentina Echeverri, a Marić je potvrdio ovu sretnu vijest i otkrio kako su zapravo imali dva vjenčanja, a prvo je bilo u Bogoti. Nakon vjenčanja u mladenkinoj domovini vratili su se na Turks i Caicos, gdje se odvilo i drugo vjenčanje na koje su stigli i Marićevi sinovi, snaha, unuče i prijatelji iz Zagreba. 

Ovo otočje nije odabrano slučajno za veliku svadbenu zabavu, jer Marić ovdje ima kompleks vila koje iznajmljuje. Na Turks i Caicos dolazi već 15 godina te na ovom otočju živi veći dio godine.  – U vili se nastavila proslava. Valentina i ja smo sretni što su oba vjenčanja dobro prošla. Sve je bilo lijepo organizirano i naši gosti su se, kao i mi, odlično zabavili – rekao je zadovoljno Marić koji otkriva i kako njegova supruga dolazi iz poznate i imućne kolumbijske obitelji te da su među uzvanicima na njihovu vjenčanju bili i premijer i članovi vlade otočja Turks i Caicos. 

GALERIJA Pogledajte kako je izgledalo Modrićevo vjenčanje prije 13 godina, Vanju je do oltara pratio Mamić

Zagreb: Vlasnik zaštitarske tvrtke "Sokol Marić" Zlatko Marić na Cvjetnom trgu
1/26

VEZANI ČLANCI

– Na vjenčanje su stigli i prijatelji koje sam stekao na otočju u 15 godina, ali i prijatelji iz Hrvatske. Naravno, došli su i moji sinovi –kaže Marić. Pohvalio se kako su mu pristigle i brojne čestitke ovim povodom te da su mu čestitali čak i slavna Rihanna, Jennifer Lopez, Drakea, Malume, ali i brojni nogometaši i košarkaši. Zlatku Mariću ovo je drugi brak, a iz prvog braka sa suprugom Lidijom ima sinove Kristiana i Dominika. 

Prije nekoliko godina mediji su pisalo kako Marić u Karipskom otočju posjeduje kompleks od tri vile te kako ih godinama iznajmljuje prijateljima i turistima, a dnevni najam vile tada je iznosio oko 10 tisuća eura. Prvi susjedi su mu glumac Bruce Willis, glazbenik Keith Richards i modna dizajnerica Donna Karan. Jedna od njegovih slavnih gošća bila je Kylie Jenner, koja je ondje proslavila 19. rođendan.

VIDEO Biljana Borzan odala zbog čega su ju izbacili iz Sabora: Ja to pojma nisam imala....

 

Komentara 14

CL
Clouseau
09:53 14.06.2024.

Kolijevka droge.

ZZ
Zvir Zvirek
09:05 14.06.2024.

Haha koji paravan za kolumbijsku mafiju! Bude se često putuvalo v Kolumbiju. A uzvanici po stari novohrvatski navadi - podupiru mafiju u Rvata!

NE
Neretva93
14:12 14.06.2024.

On se dobro usrećija a njegovi radnici jedva kraj sa krajem sastavljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije