Na Mykonosu

FOTO Nina Badrić u Grčkoj srela našeg vatrenog i njegovu suprugu, zajedno su i pozirali: 'Medeni mjesec'

Foto: Instagram
1/8
16.07.2024.
u 09:27

Na egzotičnom i prelijepom Mykonosu Nina Badrić srela je Josipa Juranovića i njegovu suprugu Lanu, a pohvalila se i zajedničkom fotografijom.

Jedna od najpoznatijih domaćih glazbenica Nina Badrić trenutno uživa na Mykonosu u Grčkoj, a izgleda da nije jedina poznata Hrvatica ondje. Naime, Badrić je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju s našim nogometnim reprezentativcem Josipom Juranovićem te njegovom suprugom Lanom, a koje je ondje srela. 

- Mi smo na medenom mjesecu i super nam je. Nogomet smo doktorirali i sad uživamo u životu jer život je da se živi - napisala je u opisu fotografije koja je skupila više od sedam tisuća oznaka "sviđa mi se". "Kako ste lijepi svi troje", "Bravo, za nogomet", neki su od komentara koje su dobili ispod fotke, uz brojne emotikone vatre i srca. I sam se Juranović pohvalio fotografijom s pjevačicom...

Podsjetimo, Josip i Lana stali su pred oltar tijekom priprema vatrenih za Europskom prvenstvu, zbog čega je on tada nakratko napustio kamp reprezentacije u Rijeci i otputovao u Zagreb na svoje vjenčanje. Par je prošle godine izmijenio bračne zavjete kod matičara. Par je zajedno već pet godina, a upoznali su se preko prijatelja u Splitu dok je on igrao u Hajduku, a ona studirala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Nina Badrić zaplesala na plaži: Iz prehrane je izbacila jednu namirnicu, a evo kako sada izgleda u badiću

1/16

 

U Splitu su se i zaručili prije dvije godine, a Josip je Lanu zaprosio tijekom proslave njezine prvostupanjske diplome, uz buket ruža i tortu na kojoj je pisalo ''Marry Me''. Lana je Josipu velika podrška u karijeri i vjerno ga bodri na utakmicama, a on na Instagramu često dijeli njihove zajedničke fotografije te ne skriva koliko je zaljubljen.

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Komentara 2

SK
skupiduša
15:46 16.07.2024.

Mora se ona svaki dan slikati i javiti gdje je, inače ne bismo mogli spavati od brige.

Avatar mrbr
mrbr
13:04 16.07.2024.

Nina, izgledaš jako dobro 👌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije