vrući prizori

FOTO Nives Celzijus istaknula svoje bujne obline, pratitelji joj poručili: 'Kakav komad'

Nives Celzijus
Foto: Promo
1/36
03.09.2024.
u 07:45

"Kakav komad", "Predivna uvijek", pisali su joj pratitelji dok je ona posebno istaknula svoju preplanulu put.

Influencerica, spisateljica, pjevačica, glumica i voditeljica Nives Celzijus ne prestaje pokazivati kako uživa na ovim vrućinama. Nives ovo razdoblje provodi na odmoru na moru, a često svoje pratitelje časti vrućim fotografijama. Celzijus se trenutno nalazi u Poreču odakle se već javila te oduševila raskošnom figurom. Tada je objavila fotografiju u u minijaturnom zlatnom kupaćem kostimu.
-Poreč! - kratko je napisala u opisu objave Celzijus, koju na fotografijama možemo vidjeti kako suncem okupana pozira pored bazena. Uz spomenuti bikini na sebi je imala slamnati šešir i pareo, koje je kasnije skinula i skočila u vodu. Najnoviji prizori očito su oduševili pratitelje influencerice i pjevačice, koji su u komentarima na objavu ostavljali komplimente:

- "Ti si boginja bila i ostala", "Ljubomorna sam na tebe", "Prekrasne fotografije", "To se zove guštanje", "Predivno ti stoji taj bikini...ma cila si šesna", "Prijateljice, predobra si", "Divna", "Uživajte" - redaju se pohvale na objavu koja je u svega par sati skupila preko pet tisuća lajkova. 

Ovoga puta Nives se ponovno javila iz Poreča, a sada je pozirala u mini haljini na stepenicama. Ova kombinacija posebno je istaknula njezine bujne obline, a u raznim pozama u kojima je pozirala zagolicala je maštu mnogih. U opisu je napisala stih poznate pjesme, a kosu je pustila da joj pada niz ramena. "Kakav komad", "Predivna uvijek", pisali su joj pratitelji dok je ona posebno istaknula svoju preplanulu put. 

Podsjetimo, Nives često oduševljava svojim fotografijama. "Ljeto još nije gotovo", poručila je Nives nedavno na Instagramu uz fotku  na kojoj u moru pozira u zlatnom kupaćem kostimu i u kojem je svoje obožavatelje ostavila bez daha. Ovu fotografiju Nives u zavodljivom izdanju u samo nekoliko sati lajkalo je više od devet tisuća njezinih pratitelja koji su kao i obično bili oduševljeni ovakvim njezinim izdanjem. 

Nives Celzijus
1/36

Nedavno je na društvenim mrežama objavila još jednu fotku u badiću, no mnoge je zaintrigirao status koji je tada objavila uz fotku.
"Prestara, predebela, premasna, preumjetna, preprirodna, precelulitna, pregadna, preprazna...I sebi savršena!" napisala je Celzijus uz zavodljivu fotografiju. Mnogi su joj pisali da izgleda odlično te su se nizali komentari pratitelja od kojih su samo neki: 'Seks bomba', 'Najljepša', 'Prezgodna'... Nives se ranije znala obračunati s hejterima kad je u pitanju njezin izgled. Naime, jedan pratitelj je na njezinu fotku u badiću prokomentirao kako se udebljala, na što mu je ona zatvorila usta. - Moja parola je da izgledam po mojim estetskim kriterijima i u tome sam izuzetno uspješna - odbrusila je spisateljica. 

VIDEO Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije