Nastup u Budvi

FOTO Ova haljina Jelene Rozge izazvala je podijeljena mišljenja, dušobrižnici se okomili

Foto: Instagram
1/15
29.07.2024.
u 14:10

Jelena Rozga nastupila je u Crnoj Gori, a haljinom koju je odjenula izazvala je podijeljena mišljenja. Istina jest kako Jelena izgleda senzacionalno, a mnogi su komentirali i to da izgleda bolje nego ikad

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Jelena Rozga prije nekoliko dana je nastupila u Crnoj Gori, točnije u Budvi. Za taj je nastup odabrala crno-bijelu haljinu koja optičkom iluzijom ističe sve ženske obline. Rozgi je haljina stajala kao salivena, a u njoj je istaknula i svoje dobro poznate vitke noge i tijelo. 

Iako se prati svaki Rozgin nastup i komentira ono što je odjenula, ovog puta se haljina ipak nekim dušobrižnicima nije svidjela te su ostavili i svoja mišljenja na društvenim mrežama. ''Bubimir'', ''A kakva je ovo haljina'', ''Ona je top, ali ova haljina je kriminal'', ''Joj, ova joj haljina nikako ne stoji'', neki su od komentara ispod videa na društvenoj mreži TikTok, no sigurno je kako Rozga izgleda senzacionalno i bolje nego ikada.

Podsjetimo, atraktivna je Splićanka nedavno za medije priznala kako više nije "solo igračica". - Jelena privatno je mirna. Na bini sam energična, sto na sat. E, sada sve ono što sam na bini privatno nisam. Jako sam mirna, puno odmaram, nikad se ne derem. Volim finim, mirnim razgovorima rješavati probleme. Volim izlaziti. Kad je dobro društvo, nije bitno gdje sam. U ponedjeljak ću s kolegama ići u Velu Luku s obzirom na to da je godišnjica smrti Olivera Dragojevića. Pjevat ćemo Oliverove pjesme i mislim da ćemo se nakon toga zajedno dobro zabaviti- otkrila je ona te dodala: 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Jelena Rozga nastupla je u crno-bijeloj haljini

1/16

 

- Nisam više solo igračica - bila je kratka, a zatim otkrila situacije kada je bila razmažena. - Razmažena sam kad mogu.. Kad dođem kući svojima u Split, onda jesam. Mama kuha ono što ja volim, pa sam onda razmažena. Tada mi je sve kao na dlanu – iskrena je.

 

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Komentara 3

Avatar votum
votum
21:34 29.07.2024.

Zebra s njokima

Avatar rubinet
rubinet
17:34 29.07.2024.

Izgled haljine odlično ocrtava njenu psihodeličnu glazbu punu očaravajućih promjena tonaliteta i takta . Mistični, nadrealni pače ezoterični tekstovi slušatelje tjeraju na najdublje razmišljanje. A tek glas! Čist i rezonantan. Zapanjujuća lakoća postizanja visokih nota. Zaključujem, samo za glazbene sladokusce!

VE
veljača
15:45 29.07.2024.

Kakve pjesme, takva haljina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije