UŽIVA

Supruga Ivana Rakitića s prijateljicama nazdravlja u Splitu, odabrala je i prigodni hit Miše Kovača

Foto: Instagram
1/11
29.07.2024.
u 13:00

Ova objava ima preko 4800 lajkova te brojne komentare u kojoj joj pratitelji poručuju: Kraljice. Ti si legenda! Svaka čast. Divne ste. Kraljica i legenda! Živjele ljepotice.

Split je novi dom nogometaša Ivana Rakitića, njegove supruge Raquel i njihovih kćeri Althe i  Adare. Naš bivši nogometni reprezentativac novi je igrač Hajduka, a njegova supruga u objavama na društvenim mrežama pokazala je koliko uživa u Splitu i kako se dobro zabavlja. Objavila je na Instagramu fotografiju snimljenu uz more u Splitu te na fotografiji nazdravlja pivom u društvu svoje sestre i prijateljice.

Uz ove fotografije je stavila i glazbu te je prigodno odabrala hit Miše Kovača "Dalmacija u mom oku" te je napisala: Živjeli. Ova objava ima preko 4800 lajkova te brojne komentare u kojoj joj pratitelji poručuju: Kraljice. Ti si legenda! Svaka čast. Divne ste. Kraljica i legenda! Živjele ljepotice. 

 

 

"Hvala svima, navijačima, mojoj supruzi koja me podržala. Prije tri mjeseca da mi je netko rekao da će se ovo dogoditi, bih se nasmijao. Ali dobio sam priliku vratiti što je Hrvatska meni dala, u tom najljepšem kockastom dresu i to kroz HNL u jedinom klubu u kojemu je bilo moguće. U Splitu imam najbolje prijatelje, Split je moj dom u Hrvatskoj, zato je ovo posebno. Hvala Tommyju što je omogućio i što je njegova želja da budem dio Hajduka. Jedva čekam krenuti s treningom, da se priključim momčadi", rekao je Ivan Rakitić kada je došao na Poljud kako bi pozdravio navijače.

GALERIJA Goran Višnjić sa suprugom Evom uživa u Dubrovniku. Ovo je rijedak izlazak poznatog para

1/31

Obitelj Rakitić često posjećuje našu obalu i na Šolti imaju i vilu za najam koja nosi ime Rakitićeve supruge. Ivan u svom vlasništvu ima luksuznu vilu u mjestu Nečujam na otoku Šolti. Riječ je o građevini modernog dizajna, u sklopu koje se nalaze privatni bazen i teretana, a nosi ime po nogometaševoj supruzi Raquel Mauri. Vila Raquel nalazi se samo nekoliko koraka od mora i šljunčanih plaža te, uz spomenute pogodnosti, sadrži prostrani dnevni boravak s LCD televizorom, kuhinju opremljenu perilicom posuđa i otokom te blagovaonicu. Gosti se mogu smjestiti u tri spavaće sobe, od čega dvije s bračnim krevetom, balkonom koji gleda na more i kupaonicama s tušem, dok treća ima odvojene krevete i kupaonicu s kadom.

VIDEO Prvi suprug Indire Levak: Nakon razvoda dobio dijete s plesačicom Colonije

 

Komentara 1

ZO
zoya
13:22 29.07.2024.

Sad ce nastupiti on i njegova zena po portalima i naslovnicama, halooo covjece zar si jedini sa zenom na svijetu, cemu potreba to isticanje pred cijelim svijetom,obitelj se cuva a ne komentira prvom prilikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije