OMILJENI ZEKO

FOTO Ovaj glazbenik sinoć je u Areni napravio pravu feštu, pogledajte kakva je atmosfera vladala

Zagreb: Koncert Dražena Zečića u Areni
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/28
27.10.2024.
u 10:15

Dražen Zečić u subotu navečer u rasprodanoj zagrebačkoj Areni još jednom potvrdio titulu koja mu se pripisuje godinama, onu - kralja zabave

Ne samo da je veličanstveno proslavio svojih 35 godina uspješne karijere, već je Dražen Zečić u subotu navečer u rasprodanoj zagrebačkoj Areni još jednom potvrdio titulu koja mu se pripisuje godinama, onu - kralja zabave. Već od prve pjesme “Što ti znači on” bilo je jasno da će on i njegovi vjerni obožavatelja tu noć pamtiti zauvijek. Nitko nije ostao ravnodušan kada je počeo nizati hit za hitom, tisuće ruku bile su u zraku, a glasnice nikad spremnije da otpjevaju svaki stih sa živućom legendom domaće glazbene scene uz pratnju grupe Banana. 

- Nisam ja rasprodao ništa, vi ste večeras kupili Arenu za mene i zato vam od srca hvala… Vrijeme nam neće dozvoliti da otpjevamo sve pjesme koje smo do sada snimili, uspjet ćemo nekih 10 posto. Ja pjevam, ali vi vodite sve - poručio je Zečić brojnim obožavateljima koji su u Zagreb stizali iz cijele Hrvatske. Publika je s omiljenim Zečićem neumorno pjevala i plesala, a Arena je u nekoliko navrata skandirala “Zeko, Zeko!”, nizali su se evergreenovi zabavne glazbe, među kojima su “Ne daj da te slome”, “Vladarica”, “Silvija”, “Nitko nema dva života”…

VEZANI ČLANCI

Nisam htio staviti ovu pjesmu u repertoar, ali zaplesat ćemo mi i na nju, uhvatite prijatelje za ruke, večeras slavimo ljubav  - i tisuće obožavatelja u Areni su na Zečićevu molbu plesale u takozvanom vlakiću na hit “Ja sam tebi dao sve". Vrhunska produkcija praćena specijalnim scenskim efektima, vatrom i konfetima ovom su glazbenom spektaklu dodali i vizualnu čaroliju. Večer su dodatno uveličali Draženovi gosti. Na pozornici mu se prvo pridružila Klapa Pasika iz Kostanja s kojom je izveo pjesmu “Tako je dobro sresti te”. - Pozvao sam jednu klapu, ljude koji svoj život provode na polju, rade, muče se… I onda dođu nekome kada je teško, pjevaju i kada je sprovod. Takvi ljudi, koji pjevaju iz ljubavi, zaslužuju biti ovdje večeras – bio je emotivan Zečić. Pred tisuće je potom izašao Pero Panjković koji je izveo “Odnesi joj ruže bijele”, za kojega je Dražen rekao da ga je učio o poniznosti i kako ostati normalan.

GALERIJA Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačič mijenjala tijekom godina

Zagreb: Koncert Dražena Zečića u Areni
1/43

- Dražen večeras okuplja dobre ljude, njegovo srce je dobro i mene je napravio boljim čovjekom - rekao je Pero. “Nemam više snage ni volje” zapjevao je Zečić sa svojom prijateljicom Lidijom Bačić, koja je za Zečića potvrdila da je kralj hrvatske zabavne glazbe.  Uskoro je na scenu izašla Anđela Zelić. Cijela Arena uglas je pjevala njihov bezvremenski hit “Ima li nade za nas”.

- Anđela je predivna, došla je puna ljubavi. Mi taj hit nismo planirali, to se dogodilo. Njezin odnos prema meni je pun poštovanja i ljubavi - izjavio je Zečić. Obožavatelje su potpuno neplanski iznenadili novim hitom “Kad se srce spotakne”, koji je također zaslužio gromoglasni aplauz. Večeras smo slavili jubileje, možemo brojati i slaviti godine karijere, ali najviše smo slavili ljubav. Ja sam sretan ako ste se dobro proveli. Hvala vam što ste mi ispunili srce i hvala prijateljima s Happy FM-a koji su od početka vjerovali u mene- poručio je emotivni Zečić nakon trosatnog glazbenog spektakla u zagrebačkoj Areni koji će ostati upamćen i kao jedan od najvažnijih dana u zavidnoj glazbenoj karijeri Dražena Zečića.

VIDEO Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge

Komentara 2

IN
Ingmar
11:38 27.10.2024.

Čobanija

JS
Jamili su a zna se ko su
11:27 27.10.2024.

Draža Zečina je omiljen i širom regiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije