Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duje Rađa

FOTO Pogledajte kako izgleda najstariji sin Dina Rađe kojeg je dobio u prvom braku s košarkašicom Željanom

Foto: facebook
1/9
29.06.2024.
u 09:00

Duje Rađa proslavio je svoj 27. rođendan, a tom prilikom mu je uputila lijepu čestitku i maćeha Viktorija Rađa.

Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa otac je trojice sinova, a njegov najstariji sin Duje, kojeg je dobio s prvom suprugom Željanom - slavi 27. rođendan! Između ostalog, slavljenički dan i njegov rođendan čestitala mu je i Viktorija Rađa, supruga Dina Rađe. - Sretan ti ljubavi - napisala je Viktorija uz novu fotografiju Duje te svim pokazala kako danas mladić izgleda. 

Dino iza sebe ima brak s bivšom košarkašicom Željanom s kojom je dobio upravo svog najstarijeg sina Duju. On poput svojih roditelja gaji ljubav prema košarci te je krenuo njihovim stopama. Duje je igrao za Furnir, a od prošle godine igra za Zagreb. Isto tako, vlasnik je tvrtke Kick_n_balls koja se bavi dizajnom obuće po narudžbi.

Osim toga, domaći su mediji doznali i to da Rađin najstariji sin osim na poslovnom planu, ima sreće i u ljubavi. Naime, mladi Splićanin u vezi je s atraktivnom Laurom, a koja je, kako se svojevremeno navodilo, završila preddiplomski studij na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. Također, redovito objavljuju zajedničke fotografije i sadržaj na društvenoj mreži Instagram, pišu domaći mediji. Isto tako, mladi je Duje objavio i fotografiju sa svojom majkom Željanom, te svima pokazao kako mu majka danas izgleda. - Mi madre - napisao je uz objavu zajedničke fotografije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duje_radja

 

VEZANI ČLANCI:

 

Foto: Instagram

 

- Željana. Tko ne zna, to mi je bivša žena. U cijeloj ovoj priči ima i ona svoju ulogu. Od juniorskih dana se znamo. U ono doba postojala je i ženska ekipa Jugoplastike. Trenirali su u istoj dvorani, a kako nismo imali vremena izlaziti, dosta nas međusobno smo se simpatizirali i vezivali. Tako smo ona i ja rano krenuli skupa. Ja 18-19, a ona 19-20 godina. Vjenčali smo se '90. prije moga odlaska u Rim. Vatrogasni dom u Kaštila – 70 ljudi, između ostalih, pjevao nam je i Oliver. Kao prijatelj, a ne kao bend zadužen za muziku. Poslije Rima bila je sa mnom u Bostonu sve četiri godine. Ja sam u to doba bio skroz posvećen košarci. Nije se izlazilo nigdje. Trening, spavanje, hrana i tako u krug.

 

1/3

 

Moralo se jesti u određeno vrijeme da se može spavati što više i odmarati. Uloga žene u životu sportaša previše se gleda kroz cipele i torbe, a nitko ne zna koliki uteg one nose. Nije joj bilo lako većinu vremena biti sama, pogotovo ljeti, jer su pripreme trajale po 4-5 mjeseci. Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tad bila na vrhuncu. Naš prekid isključivo je naša stvar. Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije – naš Duje, koji je uvijek bio u prvome planu i njoj i meni. I dandanas smo u dobrim odnosima. Bila je i u Americi na HOF ceremoniji. Inače, obje moje žene rođene su 7. srpnja pa recite da ne znam gađati - nedavno je napisao ponosno Dino Rađa na društvenoj mreži Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duje_radja

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Komentara 2

MA
malosutra12
11:37 29.06.2024.

Freak.

KU
Kujttim
12:29 29.06.2024.

Momak je normalan i lijepo izgleda. Normalan dečko kad pored sebe ima djevojku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije