Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Sonja Kovač pozirala u badiću samo 6 tjedana nakon poroda, pratitelji: 'Super izgledaš'

Foto: Instagram
1/28
27.06.2024.
u 15:24

Sonja je objavila video u kojem isprobava različite kupaće kostime, a pored je poručila: "Ja ovoga ljeta biram većinom jednodijelne kupaće i parea, ipak sam rodila prije 6 tjedana!

Influencerica i glumica Sonja Kovač (40) i njezin zaručnik Goran Mandić postali su roditelji djevojčice početkom svibnja, a sretnu vijest objavili su na društvenim mrežama nekoliko tjedana kasnije. "Samo si ti još nedostajala. 10. 5. 2024. najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo", napisala je Kovač uz kćerinu fotografiju na Instagramu, a sada često dijeli fotografije kćeri.

Osim toga, sada se javila i pokazala svoje tijelo nakon poroda. Sonja je objavila video u kojem isprobava različite kupaće kostime, a pored je poručila: "Ja ovoga ljeta biram većinom jednodijelne kupaće i parea, ipak sam rodila prije 6 tjedana!
Kovač je u videu pokazala svoju odličnu liniju te nekoliko kombinacija jednodijelnih kostima u različitim bojama, a dobila je brojne komplimente pratitelja. "Prelijepa", "Super izgledaš", "Sve ti odlično stoji", pisali su joj.

Podsjetimo, Sonja je nedavno podijelila i video svojih prvih trenutaka s bebom te s pregleda. "Prošla sam svijet, vidjela čuda ali nijedno se ne da usporediti s tobom! Sada sam potpuna i mogu napokon reći kako imam sve u životu! O količini zahvalnosti i suza radosnica bih mogla napisati roman, ali da ne duljim jer ne mogu skinuti pogled s nje od kada je stigla... Šaljemo puno pusica!", napisala je pored videa u kojem je izrazito emotivna.

GALERIJA Ovo su hrvatske wagsice

1/61

Krajem prošle godine influencerica je podijelila najsretnije vijesti da će ona i zaručnik postati roditelji. Nakon toga otkrila je da nosi curicu i od tada često objavljivala kako izgleda njezina trudnoća. Sonja je tijekom trudnoće odgovarala na pitanja pratitelja, pokazala svoju trudničku odjeću te otkrila kakve je simptome imala u prvom tromjesečju. Nabrojala je tako influencerica anksioznost i neizvjesnost, jutarnje mučnine, gubitak želje za hranom, intenzivan njuh, umor i začepljenost nosa. Pokazala je i kako su njih dvoje se pripremali za dolazak bebe te koja su dječja kolica izabrali. "Malena buduća šminkerica jednostavno mora ima najfashion kolica u gradu", stoji u opisu objave, a Influencerica je u nastavku naglasila funkcionalnost prvog dara kćerkici.

"Ali ova kolica su puno vise od samo fashion kolica zbog svojih funkcionalnosti poput: sustava za ljuljanje, sklapanje i rasklapanje jednom rukom, smart hill support tehnologija, okretni prednji kotači koji se zaključavaju i još puno, puno toga, ali to ću vam sve pokazati, naravno, kada dođe princeza i kada ih zaista počnemo koristiti", napisala je Sonja tada.

VIDEO Gudački orkestar uz vodstvo Mateja Meštrovića zasvirao u splitskoj zračnoj luci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije