OVAKVU JE NISMO VIDJELI

FOTO Prezgodna Franka Batelić u dekoltiranoj haljini uživala s Ćorlukom na romantičnoj večeri

Foto: Instagram
1/7
17.08.2024.
u 09:00

Franka Batelić pokazala je sve svoje atribute u dekoltiranoj i pripijenoj haljini, a pokazala je i kako izgleda njezino ljetovanje s obitelji

Glazbenica Franka Batelić i njezin suprug umirovljeni nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka odmarali su zajedno u Turskoj, a sada je na Instagramu objavila i njihovim obožavateljima pokazala dašak atmosfere s odmora u srpnju. S pratiteljima je podijelila i nekoliko romantičnih prizora. Naime, Franka i Ćorluka bili su na romantičnoj večeri, a sve su dokumentirali s nekoliko zanimljivih fotografija.

- Srpanj pun ljubavi i života - napisala je pjevačica ispod objave. Osim toga, istaknula je i nikad izazovniju dekoltiranu haljinu u kojoj smo je ikada vidjeli. Glazbenica je odjenula bijelu haljinu na vezanje, a koja ima duboki dekolte. Ćorluka je ipak odlučio odjenuti ležerniju kombinaciju pa je odabir pao na običnu crnu majicu. Pratitelji su bili oduševljeni prizorima pa su objavu zatrpali brojnim komplimentima. ''Prekrasan par'', ''Predivni ste'', ''Najljepši par'', samo su neki od komentara ispod objave.

Podsjetimo, bračni je par nedavno uživao na odmoru u Turskoj. Bivši je nogometaš također na svom Instagram profilu objavio fotografiju s pjevačicom, a oboje su bili u potpuno opuštenom ljetnom izdanju. "Crvena lica", napisao je Ćorluka u opisu objave, dajući do znanja da je par svoje slobodno vrijeme posvetio i sunčanju. Slavni par nedavno je proslavio i svoju šestu godišnjicu braka, a tim povodom zaputili su se u Düsseldorf na koncert legendarnog rock sastava Coldplay.

 

FOTO Pogledajte kako izgleda ljetovanje Franke Batelić i Vedrana Ćorluke

1/7

 

VEZANI ČLANCI:

 

Inače, poznati je par u braku od 2018. godine, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabete u Balama. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a kćerkica Greta stigla im je u studenom 2022. godine. Goste na njihovu vjenčanju zabavljao je jedan od najpopularnijih domaćih pjevača Tony Cetinski, a par je za prvi ples odabrao pjesmu "Prije sna" legendarnog Olivera Dragojevića, a kojemu je nedavno bila šesta godišnjica smrti. 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Osim toga, poznato je da ova obitelj živi u pravom luksuzu, točnije u luksuznoj vili od 1500 četvornih metara, a u njoj uživaju Franka, Vedran te njihovo dvoje djece – sinčić Viktor te kćerkica Greta, baš kao i njihov obiteljski psić. Njihova je vila procijenjena na više od dva milijuna eura, pisali su svojedobno domaći mediji, a Franka s vremena na vrijeme zna objaviti pokoji detalje njihove luksuzne vile o kojoj drugi definitivno mogu samo sanjati.

Dala je uvid u neutralne stepenice i nesvakidašnje vaze, a dok je uživala s kćeri, pokazala je dnevni boravak. Vila je rad arhitekata Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića, a bila je nominirana za nagradu Drago Galić, koja se dodjeljuje za najuspješnije godišnje ostvarenje na području stambene arhitekture. 

 

FOTO Nedavno je Thompson održao veliki koncert u Imotskom, nakon dvije godine pauze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije