PORED BAZENA

Nina Badrić pozirala u kupaćem kostimu, javila joj se i Paradžiković: 'Potpuno neka nova žena!'

Foto: Instagram
1/15
16.08.2024.
u 07:45

U jednodijelnom kupaćem kostimu na jedno rame, sa zalizanom kratkom kosom i sunčanim naočalama Nina je dobila brojne komplimente.

Pjevačica Nina Badrić (52) trenutno uživa u odmoru na otoku Hvaru, na kojem ima i kuću za odmor, a na društvenim mrežama se pohvalila time kako uživa. Naime, Nina je ranije objavila nekoliko prizora, a sada je dodala i fotografiju na kojoj je pokazala svoju odličnu liniju. "Ljubav na prvi pogled, dodir, okus i miris", napisala je Nina u opisu fotografije na kojoj pozira dok ulazi u bazen na kojima je njezine obožavatelje posebno oduševio njezin novi imidž.

U jednodijelnom kupaćem kostimu na jedno rame, sa zalizanom kratkom kosom i sunčanim naočalama Nina je dobila brojne komplimente. "Kakva dobra odluka da se ošišaš! Potpuno neka nova žena! Super žena", komentirala joj je bivša voditeljica Ivana Paradžiković, na što joj je pjevačica odgovorila: "Žena koja je trčala s vukovima." "Sirena", "Koja lijepa žena", "Čarobno izgledaš, prelijepa si mlada dama", neki su od komplimenata na fotku koju možete pogledati OVDJE.

Prije nekoliko dana, Nina je pokazala i kako se provodi te je podijelila fotografiju svog skoka u more. "Bombica", napisala je tada kratko u opisu objave te zaradila brojne komplimente. "Sačuvaj tu ljepotu i dijete u sebi uvijek", "Predobra fotka", bili su samo neki od komentara. "Možeš na Olimpijske igre... 10/10", našalio se jedan pratitelj. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, prije nego je došla na Hvar, Nina je uživala u Grčkoj. S Mikonosa se javila svojim pratiteljima na Instagramu gdje je objavila tri fotografije s ove destinacije i uz opis fotografija je napisala: Kojim putem krenuti? Na ovo pitanje u jednom komentaru je dobila odgovor: A gdje ne krenuti na Mikonosu. to je bolje pitanje. Nina je uzvratila kako su sve preporuke dobrodošle, a u komentarima joj je pisala i kolegica Jelena Rozga i poručila je: Guštaj Ninočka moja lipa! Obožavatelji su pohvalili i njezin izgled i ljetnu bijelu haljinu koju je nosila ovom prigodom. 

Nina se još nekoliko puta javila iz Grčke, te je otkrila da se nalazi na Scorpiosu. Tamo je uživala na plaži, a objavila je i nekoliko videa i fotografija na kojima je u badiću. "Omg, pa moje tri najdraže pjevačice na okupu", "Dobra fora", "Zgodnoćo", pisali su joj pratitelji u komentarima. Nina izgleda odlično, a već je poznato da pjevačica ne konzumira meso, te kaže da je zbog toga izgubila kilograme.

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila pozadinu prekida te koliko je stvarno kg skinula

 

Ključne riječi

Komentara 5

BU
bubaclex
10:53 16.08.2024.

Jao pa zar nije kukala pred koju godinu da nema love i da nema što za jesti?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:42 16.08.2024.

Badrić i Paraodnigdjedžiković u tandemu! Nema nam spasa

OT
otrovnijezik
14:58 16.08.2024.

Opet su bakice u modi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije