TV VODITELJICA I MANEKENKA

FOTO Prezgodna Iva Šarić otkrila kako izgleda njezin zdravi obrok: 'Banane, maline, borovnice...'

Foto: Instagram
1/11
02.08.2024.
u 15:12

Televizijska voditeljica i manekenka otkrila je kako izgleda njezin zdravi i ukusan obrok na društvenoj mreži Instagram

Jedna od najljepših Hrvatica, prezgodna voditeljica i manekenka Iva Šarić na društvenoj mreži Instagram podijelila je kako izgleda njezin zdravi obrok. Naime, Iva je objavila fotografiju zdjelice, a u njoj se nalazilo kako je i napisala: 'Banane, maline, borovnice, zobene sjemenke, chia sjemenke, grčki jogurt i granole', a naposljetku je to sve i izmiksala te napravila predivnu ljubičastu kašu. 

Podsjetimo, Iva je prije koji tjedan na spomenutoj društvenoj mreži objavila nekoliko fotografija na kojoj je u badiću, a kako to rijetko čini, mnoge pratitelje oduševila je izgledom u kupaćem kostimu. "Sekunda između pješčanih kula i 100 palačinki" napisala je Iva u opisu fotografije, no nije otkrila gdje se točno nalazi.  "Najljepša moja", "Wow", "Prezgodna", pisali su joj pratitelji komplimente u komentarima. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

Također, pozirala je na plaži i u jednodijelnom, crvenom kupaćem kostimu u kojem su do izražaja došle njezine duge noge i vitka figura. Iva nije mogla sakriti ni koliko uživa u odmoru. Nakon toga je istaknula i da joj društvo prave i sinovi. Inače, supružnici Iva Šarić i Bruno Petković roditelji su trogodišnjeg sinčića Adriana, a koji je u ožujku ove godine proslavio rođendan. Iva iz prvog braka ima još dvojicu sinova Leona i Carlosa.

 

FOTO Popularne Hrvatice uživale u luksuznom odmoru: Iva Šarić, Nikolina Minovska i mnoge druge zablistale

1/24

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije