kraljevska obitelj

FOTO Princ William ispunio želje obožavateljica! Zabranjenim imidžem koji nosi oduševio je mnoge

Foto: Reuters
1/11
12.09.2024.
u 18:36

Njegove nove fotografije brzo su obišle internet, a evo i nekih komentara s X-a. ''Baš mu dobro stoji'', ''Mrzim brade, ali na Williamu izgleda odlično...'', ''Nadam se da će ju zauvijek ostaviti'', ''Wills, nemoj se više nikad brijati!'', pisale su mu.

Princ William svojim je novim imidžem oduševio obožavateljice. Naime, britanski prijestolonasljednik posjetio je novu izložbu u Saatchi galeriji u Londonu. Tim je povodom istaknuo svoju novu urednu bradu koju nosi već nekoliko tjedana. Prvi put ju je pokazao u videu s Kate Middleton početkom kolovoza. Njegov imidž tada se svidio brojnim obožavateljicama koje su ga u komentarima molile da bradu ostavi, a čini se kako je princ njihove želje vidio pa im ih i ispunio.

Foto: Profimedia

Njegove nove fotografije brzo su obišle internet, a evo i nekih komentara s X-a. ''Baš mu dobro stoji'', ''Mrzim brade, ali na Williamu izgleda odlično...'', ''Nadam se da će ju zauvijek ostaviti'', ''Wills, nemoj se više nikad brijati!'', pisale su mu.

Podsjetimo, William je već jednom u životu nosio bradu, davne 2008. godine, a mnogima je bilo žao kad ju je obrijao. Inače, brade u kraljevskoj obitelji nisu dopuštene, a princ Harry molio je kraljicu Elizabetu da za vjenčanje s Meghan Markle ne brije bradu, prenosi Daily Mail. Harry je tako prvi muški član kraljevske obitelji nakon 125 godina koji nosi bradu.

Princ je prvi put bradu pokazao na službenom Instagram profilu u videu sa suprugom. Naime, Kate i Willam odlučili su na ovaj način čestitati britanskim sportašima na uspjehu na Olimpijskim igrama ove godine. Snimka u kojoj su im se pridružili, između ostalih, Snoop Dogg i David Beckham, iznenadila je fanove. Najveće iznenađenje, osim činjenice da je u videu bila bolesna Kate Middleton, bio je princ William i njegov novi izgled. Pratitelji su ovu promjenu odmah počeli komentirati ispod objave. ''Era Williama s bradom je opet tu!!!'', ''Wow, brada, puštaj je i dalje'', ''Kako mu dobro stoji brada'', ''Williamu baš pristaje brada, volio bih da ovako ostane'', pisali su, dok su neki bili i zabrinuti zbog ove promjene. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije