dirljiv prizor

FOTO Severina objavila rijetku fotografiju sa sinom i oduševila pratitelje: 'Fotka ljeta'

Foto: Instagram
1/11
13.07.2024.
u 21:40

Pjevačica je odlučila uzeti kratak predah od ljetnih nastupa, a odmor je pronašla na jednom malenom otočiću u blizini Korčule.

Najpopularnija domaća pjevačica Severina Vučković (52) s obitelji i prijateljima ljetuje na otočiću Vrniku kraj Korčule. Na odmor se odlučila nakon nastupa u Crnoj Gori, a putem društvenih mreža objavila je fotografiju kojom je oduševila svoje pratitelje. 

Na najnovijoj fotografiji na Instagramu Severina u društvu svojeg sina Aleksandra sjedi pored mora na betonskom molu. U opisu fotografije napisala je: - Za mene - fotka ljeta - te priložila svoje uobičajene heštegove #volimštosevolimo i #ljubavseljubavljuvraća. U samo nekoliko sati od izlaska fotografija je prikupila gotovo 15 tisuća lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- "Uživaj. Zaslužila si draga Seve sa svojim lijepim djetetom", "Naša Seve Nacionale, zamantala si i mlade i stare", "Ko to more platit?", "Ne ljeta, desetljeća", "Jedina ljubav...naša djeca...", "Najveće bogatstvo koje se može imati.", "Ajme kako ste divni" - pljušte komplimenti na račun zajedničke fotografije majke i sina. 

Inače, u veljači ove godine vodila se velika bitka oko skrbništva nad malim Aleksandrom, a splitski Županijski sud naposljetku je Severini vratio sina te su ona i Milan Popović sada ponovno ravnopravi roditelji. Odluka je došla samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine i Milana nad njihovim sinom te skrbništvo u potpunosti vratio ocu. Prema rješenju, odlučeno je da će dječak naizmjenično živjeti s majkom i ocem, po 14 dana mjesečno, i to na njihovim adresama u Zagrebu.

VEZANI ČLANCI:

Pjevačica je presudu proslavila emotivnom rođendanskom čestitkom za Aleksandrov 12. rođendan: - Prije 12 godina, u Splitu je pao snijeg… Moj Tomica je od mene iz rodilišta otišao na proslavu svog rođendan kod Graše. Zaspala sam oko 20:00h i rekla - "Nemojte me buditi". U 21:05h probudio me doktor i rekao - "Severina, vrime je, idemo u rađaonu". U bunilu sam uzela mobitel da javim mami. Na mobitelu je bila poruka Tomice… "Ajmo, hani, hopsa, hopsa, pa da Aleksandar i ja slavimo zajedno" - napisala je Severina i dodala fotku na kojoj je s Aleksandrom i menadžerom Tomicom Petrovićem.

Podsjetimo, krajem siječnja Hrvatsku je ponovno iznenadila vijest o još jednom preokretu u sudskoj trakavici između hrvatske glazbene zvijezde Severine Vučković i Milana Popovića. Naime, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, – opet vraća ocu. Severina nam je tada u izjavi rekla da joj se "ne da sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su donijeli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja odvjetnica".

GALERIJA: Severina dirljivom objavom čestitala rođendan sinu Aleksandru: Prije 12 godina, u Splitu je pao snijeg

1/13

- Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dijete, bez kojeg sam bila 20 mjeseci, nećete se igrati s mojim djetetom. S kojim pravom. Moje dijete nije vreća krumpira s kojom ćete trgovati - poručila je oštro pjevačica.

Inače, njezina teška borba za skrbništvo koju prati cijela Hrvatska počela je prije 11 godina, odnosno 2013. godine. Pjevačica je sina na svijet donijela 20. veljače u splitskoj bolnici, no vrlo brzo nakon toga između nje i Milana je bilo gotovo. Pri odlučivanju o prekidu najviše su mislili na sina za kojeg je, kazala je Seve, bolje da odrasta uz jednog sretnog roditelja, nego dva nesretna.

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjensila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije