OMILJENA PJEVAČICA

FOTO Severina pokazala kako izgleda nakon koncerta. Pratitelji oduševljeni: 'Olimpijci ti nisu ni do koljena'

Foto: Instagram
1/13
13.08.2024.
u 14:00

Pjevačica je otkrila obožavateljima kako doista izgleda nakon svog koncerta

Najpopularnija domaća pjevačica Severina Vučković na društvenoj mreži Instagram pokazala je kako izgleda prije i poslije njezina koncerta. Pjevačica je pozirala pred ogledalom prije nego je izašla na binu, a zatim i nakon koncerta, mokre kose s leđa. - Prije i poslije . našalila se u opisu fotografija nastaloj nakon njezina koncerta u Makarskoj. 

"Kad misle da je lako biti Severina", "Ja se tako oznojim dok odem do dućana kupit 10 dkg parizera I 20 dkg sira ne sniženju", "Ovo je poput kardio treninga", "Olimpijci ti nisu ni do koljena", pisali su joj vjerni obožavatelji u komentarima ispod zanimljive objave. Inače, Severina je ovih dana na jadranskoj turneji, sinoć je nastupala u Makarskoj, a prije toga u Pločama te u Privlaci kod Zadra. 

Koncert u Pločama pjevačica je održala nakon završetka 27. Maratona lađa. Stala je pred publiku odlično raspoložene te je plesala i pjevala na svoje brojne evergreen hitove. Pjevačica se na pozornici pojavila u rokerskoj modnoj kombinaciji kojom je oduševila. Radilo se o crnoj majici i kožnim, crvenim hlačama preko kojih je nosila remen u obliku lanca, a kosu je raspustila.

Podsjetimo, nedavno je Seve, kako je od milja zovu nastupila i u Primoštenu, a taj koncert još dugo će svi pamtiti. Naime, padala je kiša, a grmljavina joj je poremetila planove pa je nastup trebala završiti i ranije nego je to htjela. Imala je namjeru pjevati kiši unatoč, ali menadžer Tomica Petrović je u jednom trenutku došao na pozornicu kako bi joj rekao da zbog nevremena mora završiti koncert. Dio atmosfere sa sinoćnjeg nastupa podijelila je u video na Instagramu koji je naslovila "Ptice umiru pjevajući".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

- Sinoć je ogromna nevera pala točno na Primošten pa su mi rekli da će me tresnut struja, a ja si mislim - kako mene struja, tata mi radio u Elektrodalmaciji?! A onda su riknuli i razglas i rasvjeta (od rasvjete smo imali samo munje i telefone) pa je sudac (Tomica) svirao kraj. P.S. za one koje žele znati više - kao malu su me zvali Neverina. - napisala je pjevačica na društvenoj mreži. Čak i kada su rasvjeta i razglas prestali raditi Severina je nastavila publici pjevati "Moju štiklu". 

- "Jedna i jedina", "Kraljica", "Stajling čista desetka", "Bravo Sevka", "Žena s najboljim stajlingom na našoj estradi", "Ma jednostavno nitko da shvati da toj ženi ni kiše ni munje ni kamioni ni avioni ništa ne mogu", "Ženska je takva jer joj je takav duh, ja skidam kapu do poda i podržavam sve što radi", "Zna se za koga se radi", "Svaka čast ženo", "To se zove profesionalac...", "Tebi ni kiša ne smeta", "Ajme, ovo je bilo odlično", pisali su joj obožavatelji u komentarima.

 

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Komentara 3

BU
burza
15:39 13.08.2024.

Sponzorusu usporedujete sa olimpijskim velikanima koji da dodu tamo trebaju se pomuciti i to dobro

Avatar ljutapizza
ljutapizza
17:24 13.08.2024.

Isto kao i nakon j...nja. Prazno i glupo. ....jahanja, piše!

DU
Deleted user
14:46 13.08.2024.

Seve, mi te volimo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije