HOĆETE LI GLEDATI?

Uskoro počinje nova sezona MasterChefa, Nova TV podijelila neke detalje o showu i novim članovima žirija

Foto: Nova TV
1/8
13.08.2024.
u 12:00

Stjepanu Vukadinu, koji se četvrtu godinu zaredom vraća u poznatu ulogu, u sedmoj sezoni pridružuju se Slavonac zaslužan za prvu Michellinovu zvjezdicu u Zagrebu – renomirani chef Goran Kočiš te šaptač stakeovima i majstor kulinarskog zanata – Mario Mihelj.

Svjetski poznat zabavni show MasterChef uskoro se vraća na Novu TV, a nova sezona gledateljima, ali i kandidatima već u prvim minutama donosi pregršt zabave, uzbuđenja, intrigantnih obrata i iznenađenja. Jedno od tih iznenađenja su dva nova, ali u svijetu gastronomije dobro poznata lica koja će u MasterChefu debitirati u ulozi novih članova žirija. Stjepanu Vukadinu, koji se četvrtu godinu zaredom vraća u poznatu ulogu, u sedmoj sezoni pridružuju se Slavonac zaslužan za prvu Michellinovu zvjezdicu u Zagrebu – renomirani chef Goran Kočiš te šaptač stakeovima i majstor kulinarskog zanata – Mario Mihelj.

„Naša je zadaća da od kandidata napravimo chefove koji će jednoga dana zamijeniti naša mjesta. MasterChef će biti naša zajednička prilika s kojom ćemo zajedno učiti, rasti i, ono najbolje, slaviti jezik koji spaja cijeli svijet, a to je hrana“, poručuje žiri pred koji će stati brojni ustrajni i kompetitivni kandidati s ciljem osvajanja titule nove kulinarske zvijezde i MasterChef pehara.  

Žiri u novom sastavu svojim će strastvenim pristupom na kandidate prenijeti znanje i ljubav prema kulinarstvu te biti njihova najveća potpora, ali i najstroži kritičari. No od brojnih prijavljenih kandidata, samo će odabrani dobiti priliku ulaska u daljnje natjecanje, a svoje talente, osobnosti i kreativnost natjecatelji će predstaviti na audicijama. Kroz uzbudljivih šest audicijskih epizoda gledatelji će svjedočiti maštovitim jelima i zanimljivim životnim pričama kandidata od kojih će samo najuspješniji uspjeti osvojiti pregače koje simboliziraju prolazak u idući krug natjecanja.

Tijekom nove sezone jedne od najgledanijih zabavnih emisija, pod budnim okom stručnog žirija kandidati će usavršavati svoje kulinarske vještine kroz brojne izazove koji će testirati njihovu kreativnost, snalažljivost i gastronomsko znanje. U najpoznatijoj televizijskoj kuhinji natjecatelji će se suočiti s kutijama iznenađenja, testovima kreativnosti, gastroduelima i stres testovima te sudjelovati u dinamičnoj utrci s vremenom koja će njihovu avanturu učiniti još napetijom. Na kraju, samo će najbolji osvojiti prestižnu titulu sedmog MasterChefa i novčanu nagradu, a tko će uspjeti pokazati svoj talent žiriju i ispuniti svoje snove, doznat ćemo uskoro.

GALERIJA Omiljena serija u Hrvata uskoro se vraća s novim intrigama, ali i emotivnim trenucima i dramatičnim pričama

1/37

 

Pobjednici prošlih sezona – Šime Sušić, Nikola Lesar, Iva Pehar, Ivan Temšić, Maja Šabić i Luka Veić - inspiracija su novim kandidatima koji sanjaju o promjeni karijere i životu posvećenom kuhanju. Brojni kandidati nakon sudjelovanja u MasterChefu ostvarili su svoje snove, a ove sezone saznat ćemo koji se talenti kriju među novim natjecateljima.

 

Ne propustite priliku pratiti strast, talent i predanost kandidata koji će se boriti za titulu sedmog MasterChefa i pripremite se za sezonu prepunu iznenađenja i preokreta jer MasterChef kuhinja ponovno otvara svoja vrata – uskoro na Novoj TV!

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

 

Komentara 1

JU
JurekJuric
09:32 16.08.2024.

Čujem da su i romi postali voditelji....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije