BIVŠI KANDIDAT

FOTO Sjećate li se Filipa iz 'Života na vagi' koji je u showu izgubio više od 60 kg? Pogledajte kako danas izgleda

Filip Mrčela
Foto: RTL/Screenshot
1/8
03.10.2024.
u 19:00

Filip je do danas skinuo 100 kilograma, a njegov uspjeh često hvale i voditeljica Marijana Batinić, te trener Edin Mehmedović.

Filip Mrčela bio je najkrupniji kandidat šeste sezone "Života na vagi". Sa svojih 25 godina tada je imao čak 234,6 kilograma.  Na posljednjem vaganju vaga mu je pokazala 173,4 kilograma te je do finala "Života na vagi" izgubio 61,2 kilograma, što je 26,1% tjelesne mase. Njegov uspjeh često hvale i voditeljica Marijana Batinić, te trener Edin Mehmedović. 

"Treniram šest puta tjedno. Sve ovisi koji su vam ciljevi. Ako je samo gubitak kilograma bitan, onda kod prehrane treba biti najveća konzistentnost. A ako kao ja, želite povećati mišićnu masu i izgubiti kilograme, bitna je konzistentnost i kod prehrane i kod treninga. To rečeno, konzistentnost kod jednog i drugog ne znači da bude savršeno", izjavio je ranije za RTL.hr

VEZANI ČLANCI:

Filip je, u međuvremenu, odlučio zaključati svoj profil na Instagramu, pa njegov napredak mogu vidjeti samo njegovi prijatelji i pratitelji. Posljednju objavu na kojoj se vidi kako izgleda možete pogledati OVDJE.
A kako se promijenio nakon showa možete vidjeti i na ovoj slici koju je ranije objavila Marijana Batinić. Mrčela je otkrio i što ga motivira. 

Foto: Instagram

"Motivira me želja da se kompletno osamostalim, stanem u manju robu, želja da dižem veće težine i da putujem. Ima kriza, ali onda umjesto da odustanem, samo si dam malo oduška. Bilo u treningu ili prehrani. Ako ti je cilj savršenstvo, nećeš daleko dogurati", rekao je.

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

Filip Mrčela
1/25

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije