Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERGEJ JAKIROVIĆ

FOTO Tko je lijepa supruga Dinamova trenera koji je srušio Rijeku? Radi u zdravstvu i velika mu je podrška

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
06.05.2024.
u 11:42

Lijepu Marinu rijetko se može vidjeti na nogometnim utakmicama. Dok njezin suprug s klupe vodi svoju momčad prema novoj tituli prvaka države, ona radi kao medicinska sestra u bolnici i vodi brigu o dvojici sinova.

GNK Dinamo Zagreb jučer je pred prepunom Rujevicom pobijedio domaću Rijeku i stigao na korak do nove titule prvaka Hrvatske. Zagrebačke modre s klupe je vodio Sergej Jakirović (47), za kojeg ovaj trijumf ima poseban značaj. Naime, Jakirović je početkom tekuće sezone u Dinamo došao upravo iz kluba s Kvarnera, što je sa sobom povuklo broje repove i izazvalo kritike na njegov račun.

Osim sportskih uspjeha, Sergej se može pohvaliti i predivnom obitelji. Iako o svom privatnom životu izbjegava govoriti, javnost je upoznata s njegovom ženom – Marinom Jakirović. Samozatajnu suprugu rijetko se može vidjeti na nogometnim utakmicama.

GALERIJA: FOTO Tko je lijepa supruga Dinamovog trenera koji je srušio Rijeku? Radi u zdravstvu i velika mu je podrška

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
1/9

Budući da živi u većinski muškom kućanstvu u kojem je muž nogometni trener, a dvojica sinova oca slijede u stopu, Marina poput prave alfe preuzima brigu o domaćinstvu. Međutim, uz to što obavlja domaće poslove, supruga Dinamova trenera radi i kao glavna sestra na Odjelu za klinička ispitivanja u Dječjoj bolnici Srebrnjak, kako stoji na njezinu profilu na LinkedInu, prije čega je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu magistrirala sestrinstvo.

Na Odjelu za klinička ispitivanja kvalificirani su ispitivači iz područja: pedijatrije, kliničke farmakologije, toksikologije, pulmologije, alergologije, neurologije, reumatologije, kardiologije, otorinolaringologije, medicine rada i sporta. Marina tako pokazuje interes za znanošću, a na internetu se mogu pronaći i njezini radovi, kao što je "Uloga medicinske sestre u provođenju kliničkih ispitivanja".

VEZANI ČLANCI:

Marina je aktivna na društvenoj mreži Facebook, gdje postavlja slike s odmora, bilo na morskim destinacijama ili usred predivnih žitnih polja. Pored toga, često ističe ljubav prema hrvatskoj domovini, objavljuje zajedničke trenutke s obitelji i prijateljima, a među fotografijama pronašao se i grb AC Milana, prema svemu sudeći njena omiljenog nogometnog kluba. 

"Kaj je Sergej preuzeo klupu?" upitala ju je jedna prijateljica, na što je Marina u šaljivom tonu odgovorila: "Nije još".

Prema napisima City portala, par živi u Sesvetama, a Jakirović se prošlog Božića na društvenoj mreži Instagram pohvalio obiteljskom idilom. U opis fotografije sa ženom i sinovima stavio je "Sretan i blagoslovljen Božić!" uz božićno drvce te plavo srce, koje simbolizira boje kluba koji trenira. Sergeja na Instagramu prati više od sedam tisuća ljudi. Većina objava tiče se njegova posla, zbog čega su one privatne posebno zanimljive.

Svoju trenersku karijeru Jakirović je započeo u Sesvetama, nastavio u Gorici, s kojom je 2019. zauzeo peto mjesto u HNL-u. Nakon kratke epizode u Mariboru oduševio je s mostarskim Zrinjskim kojeg je u sezoni 2021./2022. doveo do naslova prvaka Bosne i Hercegovine s čak 27 bodova više u odnosu na drugoplasiranu Tuzla City. 

Od studenog prošle godine Jakirović je trenirao Rijeku, a na klupu Dinama sjeo je u kolovozu prošle godine. Kao bivši nogometaš do igračkoga umirovljenja profesionalno je nastupao za klubove iz Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Bugarske i Austrije.

VIDEO: Baby Lasagna opet je prvi na kladionicama! Ovako stoji njegova konkurencija

 

   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije