SNIMLJENA U LONDONU

FOTO U 90-ima je privlačila pažnju ljepotom, a danas šokira izgledom nakon brojnih estetskih korekcija

Foto: Profimedia
1/5
23.08.2024.
u 08:26

Danniella Westbrook danas ima 50 godina i paparazzi su je sada snimili na ulici u Londonu gdje je opet privlačila pažnju svojim izgledom. Na sebi je imala traperice i top brenda Missoni, dok je kombinaciju upotpunila torbom brenda Louis Vuitton.

Glumica Danniella Westbrook  proslavila se 90-ih u BBC-jevoj seriji "EastEnders" i bila je mnogima omiljena slatkica, no posljednjih godina šokira svojim izgledom nakon estetskih operacija, ali i ovisnosti kojima se odala. Bila je na brojnim estetskim zahvatima koji su joj ugrozili i zdravlje, a nakon svih operacija lica mnogi je ne mogu više ni prepoznati.
Danniella danas ima 50 godina i paparazzi su je sada snimili na ulici u Londonu gdje je opet privlačila pozornost svojim izgledom. Na sebi je imala traperice i top brenda Missoni, dok je kombinaciju upotpunila torbom brenda Louis Vuitton. 

Prošle godine boravila je u Turskoj gdje je pokušala sanirati štetu. Podvrgnula se intenzivnoj operaciji lica kako bi popravila štetu prouzročenu ranijim loše odrađenim estetskim operacijama, ali i izgled joj je narušila i dugogodišnja zloporaba kokaina. Liječnici su joj radili liposukciju, a masnoću su joj stavili potom u obraze i usne, napravili su joj i korekciju nosa i čeljusti. Uz to, mediji pišu da je napravila i osmu operaciju grudi kako bi popravila štetu od prošle. 

Foto: Profimedia

Poslije se vratila u Španjolsku gdje se morala pojaviti na sudu zbog kazne od 37 eura koja se pretvorila u kaznu od 3500 eura. Naime, optužena je za krađu benzina, točnije zbog starog neriješenog prekršaja. Danniellu je policija uhitila 2018. godine i zadržala ju je 14 sati zbog prekršaja u vožnji prije nego što je osuđena za prijevaru jer nije platila 37 eura za benzin.

VEZANI ČLANCI:

Otkrila je da je privedena nekoliko minuta nakon što je stigla u zemlju i suočila se s policajcima. Nakon saslušanja, fotografi su je snimili kako potišteno izlazi iz zgrade suda i sjeda na pločnik. Danniella je za Mirror rekla da je zabrinuta da bi sada mogla platiti račun od 3500 eura zbog kamata na izvornu kaznu.

"Sletjela sam na Ibizu i svi su prošli kroz kontrolu putovnice osim mene pa sam pomislila da nešto s njom nije u redu. Zatim su se vrata otvorila i izašlo je oko šest policajaca i rekli mi da moraju sa mnom razgovarati", ispričala je za The Mirror. Danniella je objasnila kako se bojala da će biti odvedena u zatvor i da je rekla policiji da je posljednjih pet godina pokušavala riješiti slučaj, ali još nije uspjela.

GALERIJA Bezvremenska ljepota glumice Sanje Vejnović

1/45

Komentara 4

Avatar Ponosna i Lijepa
Ponosna i Lijepa
13:14 23.08.2024.

Ova kao da je pripadnica partije Možemo.

MA
marcellus
13:11 23.08.2024.

meth face

EB
EBERT
13:05 23.08.2024.

Kad je magarcu dobro ide na led.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije