SLAVLJE ZA PAMĆENJE

FOTO U luksuznom domu uz bazen Lana Klingor proslavila rođendan! Skupocjenim dekoracijama uredila prostor

Foto: Instagram
1/26
28.09.2024.
u 14:09

Lana Klingor Mihić proslavila je svoj 44. rođendan u krugu prijatelja, a kako je izgledalo slavlje - pogledajte u našoj galeriji

Iako joj je rođendan bio 12. rujna, bivša pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić tek je sada proslavila svoj 44. rođendan! U luksuznoj vili, uz bazen okupila je svoje prijatelje i kolegica s društvene mreže Instagram te s njima uživala u odličnoj atmosferi. Na njezinoj proslavi pjevala je mlada pjevačica u usponu Lu Jakelić, a Lana je uzvanicima pripremila i lijep catering. CIjeli prostor oko bazena ukrasila je predivnim dekorom, a svi su do kasno u noć uživali u njezinu rođendanu. 

Podsjetimo, popularna bivša pjevačica, a danas influencerica te PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić uživa u svom luksuznom domu koji često dijeli na društvenoj mreži Instagram. Njezin dom je prava oaza mira... Naime, Lana posjeduje veliku kuću s prostranim dvorištem za njezinu djecu i psiće koje uzgaja, a cijeli prostor odiše elegancijom i modernim dizajnom. Naglasak na njezin dom posebno je stavljen na komfor i privatnost.

FOTO Pogledajte kako je izgledala proslava rođendana Lane Klingor Mihić!

1/21

VEZANI ČLANCI:

Njezinu betonsku ljepoticu dizajnirao je nagrađivani arhitekt Ante Vrban, a od nedavno se obitelj Mihić može pohvaliti i prostranim vanjskim bazenom koji pruža idealno mjesto za bijeg od svakodnevice. Lana je ljetos organizirala i party s prijateljicama i kolegicama na svom bazenu, a djevojke su uživale u njezinu domu te se opuštale uz piće i glazbu.

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena

1/20

Ako se prisjetimo, prije nekoliko godina Lana je uredila i potkrovlje u kojem se, između ostalog, nalazi i velika kuhinja, dnevni boravak te jacuzzi, a bivša pjevačica ne krije da je to njezin poseban kutak za opuštanje. U nastavku pogledajte ostatak luksuzne vile u kojoj živi ova bivša pjevačica. 

VIDEO U 89. godini preminula je glumica Maggie Smith

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije