NA OBITELJSKOJ FARMI

FOTO Udala se kći legendarnog Josea Mourinha, evo kako je izgledala proslava s 300 uzvanika

Stockholm: Europska liga, Ajax - Manchester United
Foto: Mike Egerton/PRESS ASSOCIATION
1/22
14.10.2024.
u 22:00

Matilde i Danny počeli su izlaziti prije osam godina, kada je lijepa brineta svog novog dečka odvela na odmor u Portugal kako bi ga upoznala sa svojom rodbinom. Trgovac nekretninama zaprosio ju je u kolovozu prošle godine, a Matilde se velikim dijamantnim prstenom ubrzo pohvalila na društvenim mrežama.

Kći nogometnog trenera Josea Mourinha, Matilde Mourinho (28), i njen dugogodišnji partner, trgovac nekretninama Danny Graham, ove subote izgovorili su sudbonosno 'da' obiteljskoj farmi slavnog Portugalca u Azeitau. Kako piše španjolska Marca, a prenosi britanski Daily Mail, vjenčanje je održano u prisustvu 300-tinjak uzvanika, odnosno članova obitelji i prijatelja. Također je objavljeno kako je ponosni Jose samo dan prije vjenčanja kćerke organizirao svečanu večeru za 80 gostiju u José Maria da Fonseca House Museumu. 

Na fotografijama zabilježenim tog posebnog dana Matilde je izgledala sjajno u čipkastoj bijeloj vjenčanici s dugačkim šlepom. Pripijena haljina prianjala je uz mladenkinu vitku figuru te privlačila poglede elegantnim dizajnom spuštenih ramena s izrezom oko vrata i dugim rukavima. Ova 28-godišnjakinja je od nakita nosila par dijamantnih naušnica. Njezin suprug Danny također je pokazao zavidnu figuru u crnom odijelu s leptir mašnom. Fotografije s vjenčanja, kao i zaljubljene poglede novopečenih supružnika, možete pogledati na poveznici ispod. 

Inače, Matilde i Danny počeli su izlaziti prije osam godina, kada je lijepa brineta svog novog dečka odvela na odmor u Portugal kako bi ga upoznala sa svojom rodbinom. Trgovac nekretninama zaprosio ju je u kolovozu prošle godine, a Matilde se velikim dijamantnim prstenom ubrzo pohvalila na društvenim mrežama. Uoči velikog vjenčanja gostovala je na podcastu 'By Annabelle', gdje je izrazila svoje želje oko ceremonije.

- Presretna sam idejom da svi moji prijatelji i obitelj budu prisutni na slavlju. Njihovo prisustvo znači mi sve. Dan može biti savršen, no ako nema ljudi s kojima ga želite proslaviti, onda ne vrijedi. Očito, nadam se da neće kišiti - rekla je kćer jedinica Josea Mourinha, koju ima iz braka sa suprugom Matilde Fariom

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, 2016. engleski i portugalski mediji pisali su kako je na pomolu romansa između Brooklyna Beckhama, sina nogometaša Davida Beckhama, i Matilde. Par je viđen u zajedničkom izlasku u poznatom londonskom klubu iz kojega su zajedno i otišli. Matilde je nekoliko mjeseci ranije prekinula vezu s nogometašem Blackburn Roversa Dannyjem Grahamom, koji je od nje stariji 11 godina.

Također, prelijepa Matilde godinu ranije zablistala je na dodjeli prestižne nagrade za muškarca godine magazina GQ. Kći Josea Mourinha pojavila se na dodjeli u društvu svog slavnog oca i sve prisutne ostavila bez daha svojom odjevnom kombinacijom. U tom trenutku atraktivna 18-godišnjakinja za ovu je prigodu odjenula pripijenu crnu haljinu dubokog dekoltea koja je istaknula njenu liniju i vitke noge.

GALERIJA: FOTO Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

Stockholm: Europska liga, Ajax - Manchester United
1/54

Inače, druženja s kćeri jedinicom slavom treneru nisu strana. Početkom ljeta Jose je snimljen prilikom izlaska s Matildom iz jedne londonske diskoteke. S njima u društvu tad se našao i Niall Horan, član benda One Direction, za kojeg se šuškalo da je Matildin dečko.

Nekadašnji trener nogometnog kluba Chelsea oduvijek je isticao da mu je obitelj svetinja, pa je tako i najavio da će iduće godine karijeru nastaviti tamo gdje mu kći upiše fakultet kako bi neprestano mogao biti uz svoju mezimicu.

VIDEO: Psihomodo pop održao slavljenički koncert! Na pozornicu doletjeli grudnjaci, a publici su pripremili ovo iznenađenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije