SAMOZATAJNA DIORA

FOTO Udala se sestra Luke Modrića, pogledajte bajkovite prizore s vjenčanja

Foto: Instagram
1/4
16.09.2024.
u 15:39

Diora Modrić i njen dugogodišnji dečko Filip Aleksić razmijenili su zavjete sredinom ljeta u romantičnom okruženju grada Zadra.

Ovog je ljeta sudbonosno 'da' izgovorila Diora Modrić, samozatajna sestra kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i legnde Real Madrida, Luke Modrića. Diora se za dugogodišnjeg partnera Filipa Aleksića udala krajem srpnja, a fotografije su osvanule na Instagram profilu domaćeg fotografa za vjenčanja Marka Milasa.

U opisu galerije fotografija s vjenčanja održanog u Zadru, inače rodnom gradu obitelji Modrić, stoji sljedeće: - Ljubav u Zadru. Snimljena čarolija Diorinog i Filipovog prelijepog slavlja u srcu Zadra. Ljubavna priča ovog para odvijala se uz zadivljujuću pozadinu drevnih ulica i morskih pejzaža koji oduzimaju dah. Od njihovih iskrenih zavjeta do radosnog plesa pod zvjezdanim nebom, svaki je trenutak bio čisto savršenstvo - piše. Trenutke zabilježene tog dana ispunjenog smijehom, suzama radosnicama i lijepim uspomenama možete pogledati OVDJE.

GALERIJA: Luka Modrić pokazao kako je proslavio rođendan s obitelji, javili su mu se Rakitić i Figo

1/14

Podsjetimo, lijepe vijesti Diora je podijelila uoči generalne probe izabranika Zlatka Dalića za nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj. U pričama na Instagramu objavila je fotografije i snimke sa svoje djevojačke zabave. Za ovaj važan dan odjenula je bijeli komplet s topićem i minicom, pri čemu su se i njezine uzvanice također pojavile u bijelom. Vesela ekipa je nazdravljala i spremno pozirala uz bazen, a Diora je ubrzo svoj profil na društvenoj mreži zaključala za javnost.

VEZANI ČLANCI:

Osim Diore, Luka ima još jednu sestru - Jasminu, koja se nakon udaje preziva Plecić. Plavokosa Jasmina od Diore je starija deset godina, sa suprugom živi u rodnom Zadru i po struci je magistrica ekonomije. Kapetan hrvatske reprezentacije s obje sestre veoma je blizak. One su mu velika podrška na utakmicama kluba i reprezentacije, a najmlađa Diora nedavno je prisustvovala finalu Lige prvaka u kojem je Lukin Real osvojio rekordni 15. trofej ovog natjecanja. Nakon utakmice dvojac se fotografirao na terenu kultnog Wembleyja. Nema sumnje kako će Diora i Jasmina starijeg brata podržavati i na nadolezećem EURO-u.

S obzirom na to da sestre Modrić vješto izbjegavaju javnost te se o njima gotovo pa ništa ne zna, prava je rijetkost vidjeti ih na društvenim mrežama slavnog brata. Rijetko tko se sjeća da su njegove sestre potrčale svom bratu u zagrljaj na Maksimiru 10. svibnja 2008. godine. Naime, tada se Luka oprostio od maksimirske publike uz svoj treći naslov prvaka Hrvatske s Dinamom. Jasmina i Diora, baš poput ostatka svijeta, tada nisu ni slutile da će njihov stariji braco ostvariti svjetski uspjeh u nadolazećim godinama. 

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Komentara 9

TE
teethless
19:59 16.09.2024.

Sretno I s lakocom kroz zivot.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
18:36 16.09.2024.

"...Nema sumnje kako će Diora i Jasmina starijeg brata podržavati i na nadolezećem EURO-u...."?!?!?!

TM
trade_mark
08:58 17.09.2024.

jel se ona sjeća? ičega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije