Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivan rasplet

Frane Perišin: Napokon smijem vidjeti svog sina

Frane Perišin
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
19.02.2016.
u 09:30

Napokon smijem vidjeti sina! Marta i ja dobili smo poziv Centra za socijalnu skrb da se dogovorimo oko mojih posjeta Andriji. Drago mi je što su nadležne službe napokon reagirale, rekao je Perišin

Ružna obiteljska priča koju je zakuhao status na Facebooku glumca Frane Perišina, a protiv bivše djevojke Marte Žegure koju je optužio da mu ne dopušta vidjeti sina Andriju (3) dobio je pozitivan epilog.

– Napokon smijem vidjeti sina! Marta i ja dobili smo poziv Centra za socijalnu skrb da se dogovorimo oko mojih posjeta Andriji. Drago mi je što su nadležne službe napokon reagirale – izjavio je Perišin za tportal. Ne žali što je napisao sporni status u kojem je iznio kako je Marta, s kojom je bio tri godine u vezi, kao dijete zamijenjena u rodilištu.

>> Frane Perišin: Bivša mi ne da vidjeti sina jer su je kao dijete zamijenili u bolnici

Komentara 2

BR
Brandfackel2
09:58 19.02.2016.

Ala zvijezda! Frane i Marta, holivudske dive... Jel ima kakav fan-club da se mogu učlaniti? A uredništvo ove propale tiskovine molim da ne oklijeva, "novinarku" koja je ovaj veličanstveni članak prepisala sa nekog smeće portala, kandidirajte za Pulitzera...

LU
luzer96
10:15 19.02.2016.

Brandfackel............fan-Club u Hrvatskoj je u Špičkovini a u BiH u Zloselima zadnja pošte Mrđebare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije