Veselje u obitelji

Franka Batelić na jesen će roditi drugo dijete: Dečki doma kažu da mora biti cura

Zagreb: Sara Jo, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i Franka Batelić  dobro su se zabavljale na crvenom tepihu
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/9
10.06.2022.
u 22:40

Kada je otkrila da je opet trudna pjevačica je rekla kako se nada da će druga beba bolje spavati od brata Viktora koji je početkom 2022. napunio dvije godine.

Franka Batelić nedavno je otkrila kako ona i suprug Vedran Ćorluka očekuju drugo dijete. - Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić…Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicuuuuuu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata! - napisala je Franka uz prvu fotografiju na Instagramu na kojoj je pokazala svoj trudnički trbuh. U utorak navečer zablistala je na crvenom tepihu Story Hall od Fame i otkrila kako priželjkuje da sin Viktor dobije sestru.

- I dečki doma kažu da mora biti cura. Iako, mislim da Viktor nije ni svjestan što uopće znači da će dobiti brata ili sestru. Vidjet ćemo kada dođe beba kako će to sve zajedno funkcionirati - rekla je pjevačica za Story. Franka i Vedran u braku su od ljeta 2018. godine kada su se vjenčali u Istri i raskošno svadbene slavlje tada su svojim uzvanicima priredili na jednom imanju, a u bračnu luku su uplovili uz hitove Tonyja Cetinskog. Sin Viktor rodio se početkom 2020. godine, a Franka je nedavno u intervju za IN Magazin otkrila hoće li Viktor krenuti tatinim stopama i kakav karakter ima. 

- Na mene sliči, ali na tatu ima stopala, možda će biti dobar nogometaš. Šalim se, na tatu ima i upornost koja me nekad stvarno izludi, ali to je dobro. Ima stav, to je bitno. Karakter još ne znamo na koga je, svoj je skroz po tom pitanju - rekla je. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
23:12 10.06.2022.

San svake pjevačice je da pronađe muža, po mogućnosti nogometaša koji će ju uzdržavati. :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije