uz obitelj

Franka Batelić pokazala kako ju je iznenadio sinčić Viktor

Foto: Instagram
1/12
09.10.2022.
u 11:51

Franka je otkrila kako je sa sinom Viktorom otišla u šetnju, a potom i što joj je maleni poklonio.

Pjevačica Franka Batelić otkrila je kako posljednje dane trudnoće provodi u krugu obitelji. Franka je otkrila kako je sa sinom Viktorom otišla u šetnju, a potom i što joj je maleni poklonio. Franka je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju na kojem se vidi kako Viktor bere tratinčice, a maleni buketić drži i ona u ruci.  

- Mami bere cvijeće - napisala je uz fotografiju. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Franka je nedavno objavila fotografiju sa sinom Viktorom i psom Oskarom na plaži u Rapcu.

- Ljeto nije gotovo - poručila je. 

Inače, pjevačica i njezin suprug, bivši reprezentativac Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete. Franka je trudnoću uspjela sačuvati od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama" u kojem je bila jedna od članica žirija, a kad joj se trbuh počeo nazirati pod haljinama, objavila je sretnu vijest. 

Franka i Ćorluka vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dvogodišnjeg sina Viktora rodila je 5. siječnja 2020. godine.

VIDEO Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije