ISPRIČALI SE

N1 televizija danas ne emitira svoju 'Točku na tjedan', otkriveno što se dogodilo

Nataša Božić
Foto: N1 televizija
1/6
09.10.2022.
u 10:58

Kako su objavili s N1 televizije, TNT se ne emitira zbog bolesti urednice i voditeljice Nataše Božić. Do objave ovog teksta nismo doznali detalje, osim da  je TNT ponovno na rasporedu iduću nedjelju, kada će ga voditi Mila Moralić.

Gledatelji N1 televizije danas su ostali uskraćeni za novo izdanje "Točke na tjedan", magazina koji svake nedjelje od 9 do 12 pretresa aktualne društveno-političke teme. Kako su objavili s N1 televizije, TNT se ne emitira zbog bolesti urednice i voditeljice Nataše Božić. Kako nam je potvrdila sama urednica Nataša Božić, ima laringitis. TNT je ponovno na rasporedu iduću nedjelju, kada će ga voditi Mila Moralić. 

Podsjetimo, Nataža Božić je na početku pandemije koronavirusa u ožujku 2020. godine među prvima radila emisiju iz svog doma.

Najave priloga i pitanja voditeljice Nataše Božić snimljene su mobitelom iz dnevnog boravka, a novinarka je na društvenim mrežama pokazala kako je to izgledalo. Stativ je napravljen od lego kockica njenog sina Bruna, dok je snimatelj bio Natašin suprug, također poznati novinar Josip Šarić. 

- Obiteljski biznis! #TockaNaTjedan iz maminog dnevnog boravka,muž snima mobitelom,stativ: Brunini legići Nema predaje - napisala je Nataša Božić pokraj fotografija. 

VIDEO: Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije